Swedish delicacy

Min värdpappa kom idag hem från att ha varit på jobbresa i Stockholm/Uppsala. Sjukt konstigt att han var där medans jag var här. Men iallafall, så vet dom alla att jag är galen i saltlakrits & saknar det sjukt mycket. Snäll som han är då fick jag en stor rulle Lakrisal i present idag! Blev så jäkla glad, livets godis ju! Har alltid varit det jag köpt när man varit på flyplatser & tysklandsbåtar & så vidare. Tydligen hade han frågat lite folk på arlanda vad han skulle köpa, och gud så bra de gissa! Haha


Playdatetuesday

Har varit en lång dag idag! Jobb hela dagen och sen direkt till college för tyska. Idag var det verkligen fruktansvärt tråkigt. Och sen så är det ju den där jävla indiern som retar gallfebern på mig på grund av att han ska leka lärare hela jävla tiden! Förvånar mig som sjutton att ingen sagt till honom än, för det är ju omöjligt att de andra inte skulle störa sig lika mycket.
När jag jobbade idag var det jag & lillplutten hela dagen. Han går ju inte i skolan på tisdagar & torsdagar. Vi åkte till en park på main street i Frisco och träffade Stacey & hennes värdbarn där. De lekte & vi pratade. Perfekt! Hade även med oss lite mat så vi picnicade dessutom. Riktigt härligt väder just nu, temperaturen har sjunkigt ganska rejält de sista dagarna nu när hösten kommit & det är så man fryser lite när man skjutsar pojkarna till skolan på morgonen.
Vid parken ligger också en liten damm med massa fiskar & sköldpaddor så där stog vi ett bra tag & matade dem med bröd. När vi kom hem somnade lillplutten i mitt knä när vi kollade på TV (inte alls med flit från min sida att sätta på TVn med något tråkigt tvprogram och tvinga honom att sitta där en stund och "vila" lite) så lite slappande blev det iallafall. Sen har det varit tvättning & matlagning och det vanliga innan jag slutade då. Go dag iallafall!


Mögelsköldpaddan


Gick en liten promenad i ett skogsområde i närheten


Om 1 månad, 3 veckor & 3 dagar













Oavsätt om vi ses på ett risigt hostel på manhattan eller om vi ses när jag hämtar upp henne på Dallas flygplats så kommer vi ses den 20e november! Jag är så sjukt jävla lycklig! Får träffa min bästa vän om mindre än 2 månader, efter typ 11 isär. Heelt ofattbart underbart! <3


Del 3 av familjens besök

Jaah, det var ju ett ganska så väldigt bra tag sedan min familj var här och hälsade på nu men bättre sent än aldrig.

Söndagen den 27de juni åkte vi iallafall från det hemska hotellet i Wichita Falls för att åka mot Frisco. När vi kom hem hit till min värdfamilj var jag så nervös att jag skakade. Haha, såklart hade jag ingenting att vara nervös för men det gick liksom inte att inte vara. När vi kom var det bara min värdmamma som var hemma så vi satt & pratade med henne ett tag innan min värdpappa & pojkarna kom hem. Pojkarna blev direkt överförtjusta i min bror Adam och de visade honom allt. Varje leksak & varje tvspel. På kvällen gick vi allihop till Josefine's som är favoritrestaurangen för middag. Kändes stört att mitt liv här blandades samman med livet man hade hemma. Men det var en mycket trevlig kväll.

Hela måndagen spenderade min familj i huset för att se hur en vanlig dag för mig ser ut. Vi badade i poolen några timmar och lekte med pojkarna. Eller jaa, Adam var väl den som fick leka mest. Inte fel för min del ;) Min pappa lyckades också med att skämma ut mig (såklart, haha) ordentligt denna dag genom att kapa det trådlösa internetet så endast han var den som kunde koppla upp. Efter det hette det inte längre "Värdfamiljensefternamn" 2.4 GHz utan Thomas Dator 2.4 GHz! Lösenordet hade ändrats och allt. Skäääämigt!
Medans min far försökte lösa röran gjorde jag upp planer med Lisa. Jag & min familj träffade henne inne i Dallas downtown på kvällen för mat på spagetti warehouse. Var verkligen sjukt kul att dom fick träffa henne, hon är/var ju ändå min bästa vän här. Sedan tryckte vi in min familj i hennes minivan för en liten seightseeing tur runt downtown. Vi var riktigt duktiga guider (enligt oss iallafall) och visade dom det viktigaste. Tog väl 40 minuter och då såg vi platsen där JFK mördades två gånger, main street, Reunion Tower x 5, Hard Rock & AA Center plus att vi körde fel antalet gånger! Turistiga Dallas säger hej igen!

På tisdagen (tror jag?) åkte vi och pojkarna till Fort Worth för Stockyards. Det var sjukt varmt men vi vandrade runt ett ganska bra tag och tog in westernkänslan. Kollade i alla souverniraffärer, kikade på Longhorns & cowboys & sa nej till flertalet leksaker som pojkarna bara var TVUNGNA att ha. De vandrade också runt i en labyrint som kanske tog aningen lång tid i hettan.
På kvällen sedan tog jag med dom till vårat favoritställe här i Frisco/Plano området. Shops of Legacy såklart. Vi åt gott på en italiensk restaurang. Började middagen utomhus och avslutade den inomhus på grund av ösregn.

Onsdag och jag kommer inte ihåg alls vad vi gjorde på dagen. Nackdelen med att vänta en evighet innan man skriver om händelserna man varit med om. Kanske var mamma pappa & farmor på southfork ranch där tv-serien Dallas spelades in medans jag, bror & småskitarna var hemma & lekte med lego & hade lightsaborflights. Kanske alltså. Jag vet iallafall att på kvällen där så lagade min riktiga familj mat till min värdfamilj. Fiskspätt, pasta & sås. Behöver jag ens säga att jag var i himmelriket? Riktigt god hemlagad mat för första gången på ett halvår. Det bjöds också på ett par pianouppvisningar. Rikigt kul att se att mina två familjer funkar så bra ihop! Tror även att de lyckades fixa till internetet den kvällen så efter det har det varit som vanligt. Tur det! haha

Jag & Adam tog pojkarna till mallet på torsdagen för att se The Las Airbender på bio. Vet inte vem som var gladast, min bror eller pojkarna? Iallafall, filmen var väl helt okej men ingenting för mig. Var även och kollade i souverniraffärer efter skyltar som blev samlingsobjektet under denna resan. Vi hittade vad vi letade efter men inte lillplutten. Det var nämligen så att de hade namnskyltar till barnvagnar där och han hittade både mitt, Adams & storebrosans namn men inte sitt eget.
(låt oss låtsas att han heter Connor)
- Where is Connor?
- Sorry, but it looks like they don't have your name.
Connor skitförbannad: DAMN IT!!! 
Haha, smått chockad som man blev kan man ju inte hålla sig för skratt.
Undertiden var de övriga i familjen inne i Dallas & gick på något museum om jag nu inte kommer ihåg fel. Kan ju ha blandat ihop allihop känner jag. Far, inte för att jag ens behöver fråga igentligen men du kan väl skriva en kommentar om du upptäcker några fel. Händelsefel endast dock!
Deras sista kväll spenderade vi med att gå på baseball tillsammans med min värdfamilj. Frisco Roughriders mötte Springfield Cardinals och vann tror jag. Vi gick dock efter 7 inningen. Baseball är ju inte världens mest händelsefyllda sport och om man dessutom inte kan reglerna suger det verkligen. Men jag tror ändå att de tyckte att det var roligt att få se något riktigt amerikanskt. När vi kom hem gick jag & familjen (riktiga dåva) upp på mitt rum som vi gjort alla de andra dagarna innan och spelade lite kort och bara umgicks. Det gick då upp för första gången att de faktiskt skulle åka dagen efter och vi inte skulle ses på lika länge igen.
Riktigt jobbigt var det att säga hejdå morgonen efter när de skulle åka till flygplatsen. 100 gånger värre än när jag sa hejdå första gången. Antar att det är värre när det är en själv som stannar och när man inte har något speciellt att se fram emot.

Lite bilder nu då. Tyvärr tog jag inte alls mycket bilder under veckan de var här i Dallas, och de jag har är mina värdbarn med på de flesta. Men jag lägger upp de jag har helt enkelt!


Poolhäng


Lyckades tvätta en hel kortlek! Så gick det med att imponera på päronen att man är självständig osv...


Farmor, mamma & pappa


Labyrinten




Stockyards


Pojkarna fick en såndär spiktavla som present. De totalälskade den! Här görs det ett snyggt fotporträtt, eller det skulle väl kanske ha blivit ett iallafall...


At baseball


Roughriders


Pappi & jag

Avresedatum bestämt!

Jag har nu skickat in papperna om när jag ska åka tillbaka till Sverige i Januari. Känns sjukt skönt att det är bestämt så jag slipper tänka på det mer nu. Är ju trotts allt ganska lång tid kvar. Än känner jag mig inte klar med mitt liv här borta, men med tanke på att jag var tvungen att skicka in det nu har det kännt som att året nästan är över. Har haft lite ångest de senaste veckorna på grund av detta, men hoppas nu att det försvinner tills det på riktigt börjar närma sig avresa. För den ångesten kommer ju komma igen, det vet jag ju. Kommer bli fruktansvärt svårt att lämna allting man byggt upp här och bara ge över det till en annan person. Men som tur är, behöver ju inte börja tänka på det igen riktigt än!

Båda pojkarna är i skolan just nu så jag är ledig. Ska starx kila iväg till mallet för lunch tillsammans med Stacey. Hoppas på Cheesecake Factory. Känns som att det var längesen nu. Därefter blir det jobb i vanlig ordning med upphämtande från skolor, massa bus & baseball. Sen ikväll hoppas hoppas jag på att jag ska kunna skriva ihop 3 gigantiska blogginlägg om saker som hänt för så länge sedan att det är löjligt. Men det är verkligen något jag vill komma ihåg senare så det får bli så ändå. Men det har ju hänt tidigare att det blivit uppskjutit, lovats osv och sen inte hänt så man vet ju aldrig. Men någongång måste det ändå bli gjort!

Puss, hoppas ni får en fin kväll!


Here we go again...



En av mina absoluta favoriter just nu. Speciellt i denna versionen!

Valet 2010

Tycker det är läskigt som fan att Sverigedemokraterna nu kommer sitta i riksdagen. Kan inte förstå de människor som röstar på dem. Visst, de har några bra argument osv men det har ju alla. Vem kan vilja att rasister ska styra Sverige? För mig är det helt obegripligt!
Hoppas nu bara på att Alliansen kan få majoritet iallafall tillsammans med miljöpartiet så att SD står där utan makt. Annars vet jag inte riktigt vart vi är påväg.

Har följt valvakan rätt bra tycker jag, aftonbladet & svt har varit mina räddare. Annars idag har det inte hänt mycket. Skulle till mallet med Stacy men det sket sig på grund av missförstånd & dåliga telefoner. Så kan det gå ibland antar jag.
Nu ska jag sova, blev inte många timmars sömn inatt/morse på grund av två små högljudda skitungar ;)
Puss på er alla där hemma, jag saknar er!

lördagen

I lördags hade jag min andra tennis lektion som nu kommer vara standard på lördagsmorgonarna ändå fram tills mitten av december. Började med Intermediate (ord på svenska?) gruppen idag och det var såå mycket roligare! Roligare folk och svårare såklart. Men allting gick väl hyffsat bra tycker jag, förutom servern då kanske. Den var katastrof, haha. Höll på ute i 2 timmar i 40 gradig hetta utan minsta lilla vind. Var rödflaggat så vi fick sluta tidigare så vi inte skulle tuppa av.
Drog mig hemmåt, tog en härlig nap innan Stacy hämtade upp mig & vi for till mallet en snabbis innan vi åkte hem till mig igen för att göra oss iordning för kvällen. Sara joinade oss och sen åkte vi till Shops of Legacy för middag & utgång. Vi gick till en bar där som jag & Lisa länge tänkte att vi skulle testa, men blev aldrig av. Men igår så! Helt okej ställe, lite för mycket äldre för våran smak kanske. Dessutom spelade ett band som duktiga så, men hade en hemskt tråkig låtlista. Lite för mycket lugnt & lite för mycket country! Men i det hela en rolig kväll :)

     
     

Sara, jag skickar resten av bilderna på din mail (imorgon)!
Nu ska jag göra annat skit, bokstavligen talat. Har nämligen stopp i avloppet igen. Myyys!


torsdag

Då var det torsdag igen, sjukt vad fort veckan försvinner! Idag hade jag yngsta pojken hela dagen så efter vi lämnat av storebror i skolan åkte vi hem för stor pannkaksfrukost för att sedan åka till parken för playdate med Stacy & hennes värdbarn. De springer runt som galningar och leker & vi sitter & pratar. Så det ska vara! Spenderade ett par timmar där, och sen gick vi & kollade på fiskar & sköldpaddor i en liten damm. Stod där & glodde & slängde vindruvor i vattnet i en evighet trotts att det var ca 35 grader ute idag. Så kul kan man ha :)
När vi kom hem vart pojken trött så han sov ett par timmar innan vi hämtade upp den äldsta från skolan igen. Jobbdagen avslutades sedan med fotbollsträning som vanligt på torsdagarna innan jag åkte direkt till college. Busy dag alltså, men rolig ändå!

Jag har dock ett problem, nästa vecka måste jag skicka in vilket datum jag vill åka tillbaka till Sverige. Bara det faktum att jag redan är framme vid att jag måste bestämma detta har gjort att jag skutit på det fram tills nu. Känns så underligt att jag redan måste bestämma dag, är ju trotts allt nästan 4 månader kvar även om jag vet att de kommer flyga iväg. Mitt problem är alltså vilket datum jag ska ta. Vet inte alls än vad jag ska göra med min resmånad förutom att den börjar med Los Angeles & Emma den 28 december. Men jag vill åka någon mer stans! Vill verkligen se Chicago & Washington DC innan jag åker hem. Men vem skulle jag isåfall resa med & hur länge? Och hur länge ska jag sen komma tillbaka hit till Dallas innan jag åker tillbaka till Sverige igen? Just nu står det mellan 2 olika datum i mitten av Januari med 5 dagars mellanrum. Kanske inte låter som det spelar så stor roll & det gör det kanske inte heller, men vill inte bara hänga runt här i ett par veckor ifall jag tar det senare datumet & sen skiter det sig med att åka någon annanstans efter LA. Hur sjutton ska jag göra? I värsta fall får det väl bli lottning...

Nu ska jag proactiva mig, vilket förövrigt går mycket bra. Tycker redan att jag ser skillnad! Hoppas på clear skin i början av oktober.  
Puss på er allesammen, vi ses i Januari!


 
Min lillplutt & hans fotbollslag -  The Sharks :)


German is fun

Kom precis hem från min tyska kurs. German is fun, yeah right! Tyskan är ju tråkig som en skinnlapp men folket där gör det roligare. Inte för att de är gulliga & trevliga medmänniskor utan för att de helt enkelt beter sig roligt. Från tjuriga riktiga sydstatsgubbar där man knappt kan urskilja vad de säger till indier som upprepar & avbryter konstant. Vi har också någon oljemiljadär som har tankar att öppna en tysk shop (helt utan vinst såklart) och 3 tanter som pratar med än medans man sitter på toa. Jaah, det är helt enkelt en skoj blandning! Men tyskan, inte är den rolig alltså...



Avslutar med världens nördigaste bild, passar ju bra!


Hemskickat

Idag fick jag två paket. Ett från Proactiv & ett från Sheercover. Har velat testa på båda två väldigt länge och för nån vecka sen klickade jag äntligen hem det. Så nu ska finnjävlarna bort!
Fick hela paketet för bara 30 dollar, alltså ca 220 kr. Inte illa alls :)


Ovanligt tråkig helg

Har sådan fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen, kunde knappt ta mig ur sängen både igår morgon & idag. Allt detta på grund av att jag hade min första tennislektion i lördags. Först hade vi en timmes styrka med massa mag & ben övningar innan vi gick ut i hettan för att spela. Eller spelade gjorde vi inte riktigt, bara massa tekniker och sånt där än så länge. Men det var roligt ändå & jag har redan blivit uppflyttad från beginnergruppen till intermediategruppen, så nästa gång ska det nog bli ännu roligare! Träffade dessutom en tjej där som spelade fotboll i ett lag som inte verkar så seriöst. Träning bara 1-2 gånger i veckan och en match & allting på bra dagar! Tyvärr har ju säsongen redan börjat och vet inte om det funkar att bara hoppa in men vi får se, alltid nånting iallafall.
Helgen har annars vart ganska så seg, dom suger rätt så hårt nu måste jag säga. Eftersom jag gick från typ 10 nära vänner till 2 på väldigt kort tid så är det väldigt tomt. Var bara hemma fredagskväll, och hela söndagen i princip. I lördags hade jag ju tennisen på morgonen, sen följde jag med värdfamiljen för att kolla på minstingen när han spelade sin första riktiga fotbollsmatch. Såå söta var dom. Min plutt gjorde 4 mål, ett för varje person i familjen plus mig! :) På kvällen sen åkte jag & hämtade upp Stacey för mat på ett äkta texas steakhouse och sen bio. The Switch med Jennifer Aniston såg vi och den var klart sevärd. Får hoppas på att det kommer lite nya aupairer snart, pallar inte många händelselösa helger till!

Nu ska jag ge mig på löpbandet lite innan jag förhoppningsvis kan lägga mig vid poolen om molnen bara kan lätta lite. Behöver ju bygga på den obefintliga brännan lite :)


Tornadovarning

Just nu är det en tropisk storm runt Dallasområdet och hela texas egentligen. Det har betytt två dagar med otroligt mycket regn. Igår var det översvämningsvarning och nu ikväll runt kl 6 gick dom ut med en tornado varning. Det var två stormar runt Dallasområdet och en av dessa skulle då passera Frisco. Som tur var var det den mildare av de två men jag, pojkarna & värdpappan stängde ändå in oss i vårat movieroom eftersom man ska hålla sig borta från fönstren. Kollade på TVn samtidigt & märkte ganska snabbt att vi skulle klara oss. Men måste ändå säga att det var lite spännande att sitta där inne & inte riktigt veta samtidigt som jag kollar på satelitbilder över stormarna. Då har man liksom upplevt en tornadovarning! Känns rätt skönt för nu vet man ju lite ifall det skulle hända nån annan gång när jag är själv med pojkarna.
Den andra stormen låg närmare Dallas och där vart det faktiskt rätt illa, en tornado drog upp delar av en väg tror jag & slog ut någon husvägg bland annat. Dock inte illa om man tänker på hur mycket skada en tornado kan skapa om den är tillräckligt stor. Ingen skadad heller vad jag har hört, så det var tur!

Innan idag trotsade jag regnet och begav mig till Gallerian (förresten inte alls långt ifrån vart tornadon drog fram) för att träffa upp Sara där för lite shopping. Fyfan, det var inte roligt alls att köra dit! Om jag skulle säga att jag aldrig sett så mycket regn i hela mitt liv innan så skulle det säkert inte stämma, men med tanke på att vattnet inte rinner av vägarna här så blir det riktigt illa snabbt. Därför känns det som att det regnar mer än det verkligen gör. Folket i detta landet vet ju inte hur de ska köra heller, antingen överdriver de & kör skitsakta eller så förstår de inte faran & kör aldeless för fort. Idag var det det sistnämda. Men jag kom iallafall dit hel & hållen och hade en riktigt bra förmiddag med Sara! Utvidgade min klädsamling med en mysig tröja & en klänningsliknande sak.
Sen har dagen sett ut som vanligt, lite lego, lite matlagning & lite tvätt.


Valröra

Denna helgen har nog varit den mest oaktiverade någonsin. Var hemma hela dagen igår och har varit hemma hela dagen idag. Sjukt tråkigt men säkert välbehövt med tanke på min förkylning.
Det ända jag har gjort idag är att ha skypat med familjen, städat mitt rum & gjort något test till valet. Usch vad jobbigt det här med valet är, just nu ligger det mellan miljöpartiet och centerpartiet men valet mellan de två känns omöjligt. Ligger mest mot miljöpartiet men om man röstar på dem så är det ju Mona Sahlin som gäller & det känns inte så bra. Fan att de har gaddat ihop sig med resten! Men aja, har ju ett par dagar till att tänka innan jag måste bestämma mig.


Detta är alltså mitt resultat av testet, hamnar ju mycket mer på röda sidan. Men känner väl att det inte stämmer så mycket mer än att det står mellan miljöpartiet och centerpartiet eftersom de är mest på allians sidan. De andra känner jag att jag inte vet så mycket om och när man trycker in ett svar vet jag bara på ett fåtal vad jag verkligen tycker. Gaaaah, this is driving me craaazy!


Glup

Okej, jag mår ganska så piss faktiskt. Fattar inte vad det är med mig men kan fan inte sluta att svälja hela tiden. Och på grund av allt detta sväljandet så har jag fått ont i halsen igen. Det är så jädra irriterande! Och sen så är det ju även en förkyldning på det och trötthet. Najs.
Har därför i stort sätt inte gjort någonting idag, endast tvättat bilen & bytt ett par skor som var trasiga. Även lite snabbshopping på Target när jag ändå var igång. Himla seg dag faktiskt, men Carro gjorde den lite bättre iallafall med en lång skypedejt.

Igårkvällen var riktigt mysig, åkte och hämtade upp Stacy för att åka till mallet så hon kunde köpa sig en MacBook men det var massa strul så vi kom inte därifrån med en. Istället visade jag henne runt i Frisco litegrann innan vi satte oss på en Irländsk pub för lite middag. FC Dallas som är högsta fotbollslaget här spelade precis bredvid & när de vann bjöd de på fyrverkerier som höll på aningen för länge, och när vi inte pallade krutlukten längre drog vi oss bort mot shops of legacy istället där vi satt många timmar & bara pratade. Älskar verkligen det stället! Är typ enda platsen häromkring där folk visar sig utanför sina bilar och det finns många bra restauranger och några roliga butiker. Tillbringar nästan alltid några timmar dr varje helg som ni kanske har förstått ;)



Söta Stacy



Nu ska jag åka & hyra en film, köpa nått iprenliknande plus nått gott att knapra på innan jag inleder en kväll i riktig söndagsanda trots att jag faktiskt är ledig imorgon! Puss på er


No more falling asleep at work!

Har haft en sån fruktansvärt välbehövlig lördagsmorgon så ni anar inte. Klockan är snart halv 3 och det ända jag har gjort är att suttit vid datorn & tagit en dusch. Sov ända till kl 1 idag nämligen och för första gången på veckor känner jag mig inte som en zombie. Allt som behövdes var 13 timmars sömn!
Denna lördagen bjuder på några timmars jobb innan jag åker och hämtar upp min Australiensiska vän Stacy för att sedan åka ut på roligheter. Vad det blir för något är vi inte riktigt medvetna om ännu men det kommer nog så småningom!

Nu vart det dags att kila, jobbet kallar & lite "frukost" vore ju inte heller helt fel!
Love ya'll  (haha, Texan I'm becoming, right Lisa?) ♥


LYCKA

Det är blå himmel & strålande sol, men ändå är det bara 30 grader celcius här! Det börjar gå mot höst, ÄNTLIGEN!

Fredag

Äntligen fredag igen! Dock kunde den varit liiite bättre om man inte vart så trött att man höll på att rasa ihop vilken sekund som helst eller haft världens halsont. Men ledig är jag iallafall, båda pojkarna är i skolan & jag sitter här & väntar på att snicksnacka lite med Carro på skypen.
Helgen kommer bjuda på en låång sovmorgon imon, sen några timmars jobb på dagen innan jag ska träffa några aupairer på kvällen. Iallafall Stacy från Australien för lite shopping. Hoppas även på ledighet på måndag eftersom det då är Labor Day här. Vad det är för speciellt med den dagen har jag inte en aning om men nationell är den iallafall!

Igår drog jag mig bort till Wylie och Sara direkt efter att jag slutat jobbet. Hon har nämligen kommit tillbaka till staterna nu efter en sommar i Sverige. Hon & hennes pojkvän har flyttat in i ett hus där i Wylie och det var så kul att äntligen få se det! Sjuukt snyggt verkligen! Och gud vad bra det kändes att inte behöva tänka på nån värdfamilj eller nånting. Vi kollade på AFV och åt chips och dip samtidigt som vi pratade om allting som hänt sen senast. Även massa snack om det kommande valet där vi båda är helt lost. & om vi vill rösta så måste vi typ göra det på torsdag nästa vecka på svenska konsulatet här i Dallas. Hur man ska kunna sätta sig in i allt tills dess undrar jag ju. Men på nått sät ska det väl gå för jag vill verkligen rösta. Så om man är ledig på måndag får det väl bli lite politikplugg kanske?


Avslutar med en sjukt fräsch bild någonstans mellan Pismo & San Fran!
Jag saknar er tjejer ♥


RSS 2.0