Skolan

Skolan suuger ! finns inte så mycket mer att säga än då. sitter just nu i datasalen i A & sörjer att vi inte har några lektioner här längre. Dagen har varit massa lugn, hade ingen svenska vilket betydde sovmorgon, sen hade Angelica glömt CDskivan med alla bilder till projektarbete så vi fick lova att skippa miljötekniken för att åka hem & ficka det ! :) snäll man det där ! mötet med Ullis  satt vi mest bara och pratade lite lätt om Jönköping. & nu då, håltimme innan religonen. hade förövrigt "läx"prov igår på religonen, konstigt seriöst & jobbigt. men sen så är han ju som han är med..
slutar kl 3 idag & då blir det direkt hem till historiaboken, prov imon & jag är tyvärr inte i mvg form än. så får la sitta hela kvällen med den, kanske med några pauser för OTH så går det nog att ta sig egenom :)
Nu ska jag försöka göra lite nytta & plugga lite.
Pussss


Lite bilder från igår






Mohahahah !



Bästa bilden sist ? HAHA
Pussss

25 januari

HeejHeejHeeej !

Har massvis att göra idag innan jag ska ta mig bort till tipshallen som vanligt på söndagarna. Dock ska jag inte spela denna gången på grund av foten. Tar även med kameran ikväll så det kanske kommer in lite bilder ikväll eller imorgon. vågar inte lova nått, har blivit jättedåligt på att lägga in bilderna i datorn efter fotograferingarna. måste bli bättre på det !  Men innan dess ska det hinnas med att plugga mku, historia och lite samhäll. Även tvätta duscha & äta. borde verkligen städa dessutom, men det får nog vänta tills imon eller ytterligare nån vecka ;) haha

Igår vart det först några sega timmars jobb. Sedan på kvällen hade jag frida & malin lite mys med bakning av kokoskladdkaka, te, choklad & världens bästa sex and the city ! det ända som saknades för att det skulle bli en riktig tjejkväll var la pyjamasarna ! Meeen massa massa mys måste jag säga !


Nu är det bäst att börja !
Pusssssssss

äntligen fredag !

Ska strax äta, sen bär det av först till Willys för att köpa gotti & sen vidare till Carro ! Blir en luugn kväll med henne och emma & mest en massa prat skulle jag tro. Dock får det inte bli för sent för jag ska upp 6 jobba imon. sugit, men pengar !


BoringBoring Day!

Hello friends !

till skillnad från igår har dagen var riktigt riktigt hemsk, seg & jävlig ! Började med svenska i hela 80 tråkiga min, sen vidare till första lektionen i miljöteknik. Tydligen är det typ samma som biologi, alltså betyder det även labbar & labbrapporter, kuuul !. när kl var 10 kändes det snarare som den skulle vara 3, 4 nått. På ufen misslyckades vi igen. & vad kan det vara nu? kanske 6 gången vi gör fel. haha suuuck. det är sannerligen inte lätt att vara optiminstisk dagar som denna. Jag får dessutom inte springa av mig heller, för jag bestämde mig för att det ta det lugnt med foten veckan ut. nu har jag klagat tillräckligt för hela året känns det som, kan inte va spec kul att läsa? En postiv sak som hände idag var att vi slipper Ufen imon iaf ! :) så då slutar vi vid 1 eller liknande, skönt !
Jag tror att jag ska ta mig en powernap nu, somnade aldeless för sent igår. Fastnade nämligen i boken Jenny som vi fick av kära Britta igår. Det slutade med att jag läste ut hela boken igår sen, jag kan dock inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om den. Jag både gillar och ogillar den.

Godeftermiddag på er vänner

Jag bjuder på en ännu en fräsch pussbild från
 turkiet bara för att jag saknar det såå !!

HappyHappy day!


Angelica sa nått sjuukt roligt idag på lunchen och jag får fortfarande skrattanfall lite då och då ! ganska patetiskt egentligen, men ett skratt förlänger livet har jag hört. alltså borde jag bli några år äldre nu! :) det är bäst att jag skriver upp det roliga så jag kan skratta åt det andra dagar när livet inte är exakt så trevligt som det har varit idag.
Elsa & Nick ville gå till några minuter för tidigt till svenskan tyckte jag & angelica & hon kläckte ut denna goa kommentaren:
- Varför ska vi stå där utanför och hänga banan?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAH, jag bokstavligen dör nu när jag skriver detta. haha, jag vet inte ens själv vad det är som är så kul egentligen, men skrattar gör jag..

förlåt för ett lamt inlägg, men sånna här dagar måste kommas ihåg ! :)
Pusss

Nittonde

uuusch, var hos skolsköterskan idag för foten. Inte kul alls, ska inte träna mer än springning & lite lätt på nästan 2 veckor. & sen massamassa inflamationsinsmörjning. och jag ska verkligen hålla detta nu, brukar vara dålig på det annars.
Sitter i skolan nu & har MKU, men det är la knappt nån som är spec insatt i arbetet. vissa ändrar på sitt schema, halvsover eller andra internetaktiviteter :) eller som jag då, skriver blogg.
neej, borde fortsätta med mkun nu. får sluta 45 min tidigare om alla jobbar (haha, låter som dagis ungefär) så det är bäst att börja nu. Har ju nått att längta lite till också, Carro kommer hem till mig sen & så ska vi kolla klart på Sunes sommar. synd bara att godis & annat gott inte ska ätas idag ! :P
Back to work ♥


Söndagstråk

Vanligtvis brukar jag tycka att söndag är ganska gosiga. sova länge, tv & dator typ hela dan. Men idag funkar inte det där, det är så sjuukt tråkigt. Har hela dagen gått runt & längtat till att maten ska bli klar ! snacka om tråkigt...
Helgen har annars vart riktigt mys !
Var ju ledig i fredags så jag och angie gjorde (lite) nytta & tog lite bilder till projektarbetet. Har inte kollat på dom än men dom blev säkert bra ! :) Vid 4 nångång gick jag mot ekhagen och Carro. Vi lagde mat & kollade på Sunes sommar. Även godisdag den dagen så det blev mycket onyttigt med såklart ! men det är så det ska va tycker vi! Sen åkte vi ner till filmstaden där vi skulle på premiären av Benjamin Buttoms otroliga liv. den var väldigt bra faktiskt, och sorglig, så några tårar föll allt i slutet. haha, men det finns ju knappt en film jag inte lyckas lipa till nu för tiden.


Lördagen började med några timmars jobb, väldigt lite att göra så det va lugnt ! och lite pengar är ju alltid nått? Angelica slutade från sitt subway halv 6 så vid 7 var vi påväg till Nick i bonneland ! efter lite incidenter på vägen dit med massvis med skratt kom vi iaf fram. Där var redan några av Nicks flickor & ramsin, emil, joel och jeff kom samtidigt som oss. ;) Det spelades spel litegranna annars mest prat & såntdära i sofforna. mycket bra kväll allt, synd bara att katter finns. vid 12 klarade inte jag mer så jag & angie packade in oss i bilen igen & åkte till mackedonken för lite nattmat! mycket gott & välbehövligt, även om det var extremt kallt därinne. Hade kameran med mig men det betyder ju inte att jag tog några bilder tyvärr. synd...

Vaknade iaf idag med en allergibakfylla skulle man väl kunna kalla det ? som tur är har det nästan gått över nu. annars hade det blitt jobbigt ikväll med fotbollen ! Som sagt har jag ju inte gjort ett piss idag sen jag vaknade vid 11. drömde cpiga drömmar om att jag var med i 2a världskriget med stridselefanter & tomtar ? liknade mer ett paradnummer, bara det att det var på blodigt allvar.
kvällen tillbringas i tipshallen, får hoppas att foten håller och att det är kul denna gången ! :)
PussPå're

Torsdag

Jag blev tillsagd att det var dags att skriva ett inlägg nu, så det var bara att göra't ! :)

Igår stod endast två ämnen på schemat (eftersom matten är slut), Mku först & sen Gis. på Gisen hade vi prov, dock ett konstigt sådant eftersom alla pratade med alla & hjälpte varandra. dessutom fick man gärna göra det hemma om man ville ! haha, gött ändå. Gis är ju kanske inte det man har mest koll på liksom. aja, självklart dampade min dator loss efter att jag tryckt på en knapp några gånger för mycket så det var bara att skicka hem alla filer och göra det hemma. trodde jag iaf, det funkade ju självklart inte. men som tur var va Angie en ängel och följde med tillbaka till skolan och gjorde det klart där. sen blev det att åka mot enkelriktningarna med frida ;) till vasas för en snabbisfika. Mycket mys ! ´


varannan torsdag betyder sovmorgon och bara en lektion, detta var en sån torsdag. eller en knapp lektion, var i stortsett bara att gå dit & ta närvaro, säga vad man skulle jobba med för ämne de närmaste veckorna & sen hejdå eftersom det inte fanns en ända ledig dator på hela ED. Så jag följde med Nick till stan, hon var på jakt efter en halsduk men istället blev det fynd på HM. 4 tröjor för endast 160 pengar, det är billigt det ;) Sedan hem igen, spenderade ett antal timmar framför tvn och datorn & sedan iväg igen för en extreeeeeeeeeemt jobbig träning, känns skönt nu dock !

förlåt, jag har inte spec mycket att skriva så det blir bara trams. Men jag har hört att det inte spelar spec stor roll vad som skrivs eftersom man ändå oftast bara vill ha nått att läsa. Så är det för mig iaf ! :)
Nu väntar jag bara på att scrubs ska börja, så är kvällen komplett ! förresten, jag är ledig imon ! glatt !
Pusssssssssssssssssssssssss

CAD

Jag hatar, hatar hatar hatar hatar hatar cad !
uusch, fy fan. vi hade vad prov idag & det gick verkligen rätt åt helvete! I 4 fruktansvärda timmar med ett antal panikattaker blev det ! det roliga var också att detta var nästan hälften av hela betyget så nu kanske man inte ens får ett G om man inte klarade detta provet ! och jag vill looova att det är en vääldigt liten chans att jag blir godkänd ! faaaaaaaaaaaaaaan. JAG HATAR CAD !

Första dagen

Jag kan ju säga att första dan kunde ha börjat bättre ! Man kommer till skolan & tror att man ska sluta halv 2, meen neejdå. självklart har man ju Cad till halv 5. det var sugit vill jag lova ! Fick även reda på massa annat mysigt som bla:

  • Cad-prov
  • MKU-prov
  • Gis-prov
  • Historia inlämning
  • Cad inlämning
  • Projektarbete

Allt inom de två närmasta veckorna. Så nu vet ni vad jag ska göra på min fritid framöver. dessutom är det slut med gottiheterna nu igen, ända fram till slutet av april skulle jag tro. Menmen, för att inte fortsätta på detta deprimerande ämne så ska jag & angelica på HV ikväll! ska bli riktigt kul måste jag säga, även om lite prjektarbete ska tryckas in där också ! Men vi får hoppas att dom vinner nu ikväll. Innan ska vi skriva ett litet dokument till våran kära Ullis1337. :) Så flickan borde la droppa in om en halvtimme eller så, får hoppas att jag kommit lite längre med historian då.
Annars har det inte hänt mycket sen sist. Sista dagarna på lovet spenderades med lite vänner & massa sex and the city. Fast en sjukt skön grej är att jag igår hittade min balklänning :D:D Eller aa, jag ska hyra den, men eftersom ända som hyr ut är paljett/glitter stället vid kristinakyrkan är jag extremt stolt att jag lyckades hitta något där ! Blått & stort blev det iaf, precis så som det ska vara :) heeelnöjd !


neejni, back to work.
Pusssssssss

trettondagsafton?

gick & la mig för sent igår så idag när jag skulle gå upp för att gå till jobbet tog det ett bra tag att komma ur sängen. men jobbet gick bra, fick jobba med Linn så då är det till&med roligt! Lite jobb & mycket snack :) det gillas! Synd bara att det skulle vara veronicamars hela förmiddan just idag, kunde liksom endast se högst 15min. Väl hemma sen så har det smådonats lite, dock inget plugg som jag egentligen borde göra ! det suger lite, men jag har ju faktiskt 2 dagar till så det löser sig nog.
Snart ska jag till willys för att köpa upp alla deras godsaker, sen blir det hem hit igen med Carro & Jessican för en myskväll med spel & massamassa prat!

Nej, got to go!
Pussss


Dagarna sen nyår

dålig uppdatering här det senaste så tänkte gå igenom dagarna som gått litegranna.

Nyår börjades här med frida elli malin & angelica. Vi lagade mat, bakade & åt en hel massa. Runt halv elva sådär packade jag & frida in oss i bilen & körde ner till Kalle på kålgården. där var även elsa henke & stefan bla :) Trevligt när vissa visade hur det skulle gå till på dansmattan & jag måste säga att det var en oväntad vinnare! När det började närma sig 12slaget (som egentligen kunde arit vilket 12slag som hellst) gick vi till andra sidan gatan till nånannan fest. 30plusare var väl det flesta. Det första jag & frida råkar ut för är en nästan klar gymnasielärare som börjar ställa massamassa frågor om religon & historia. runt 1 kände vi att det va nog! så alla 7 tryckte in oss i bilen & det skjutsades hem lite överallt. I bilen händer även årets händelse 2009, hahaha. en timme in på det nya året!!! sjuuukt kul var det iaf & en bra avslutning på en extremt konstig nyårsafton. tacka gudarna för att det bara händer en gång om året !!!

 
  

Nyårsdagen kom aldeless för fort & jag skulle upp & jobba. helt okej ändå med lagom mycket att göra även om det var svårt att hålla ögonen öppna. Sedan hem & äta & försöka sova en stund, men det gick ju åt helvete såklart... haha så dödstrött släpade jag mig ner till hemköp för att inventera med laget. Om man nu kan kalla 3 personer & en tränare för ett fotbollslag? aja, sjukt tråkigt som vanligt & ännu jobbigare pga sömnlösheten. När jag kom hem kollade mamma & jag på mamma mia & sen bums sängen.

I fredags så blev det en lång seg förmiddag för att ta igen sig lite, sedan åkte jag till carro för att fortsätta med hennes rum! denna gången målades det vitt igen & togs bort nån dörr & några förjävligt sega gångjärn. Kul var det som vanligt men lite ont här&var efteråt. Påkvällningen kom Carro til mig & vi kollade på andra delen av sunes jul! :) han är ju för söt den pojken!

Igår togs det på massamassa kläder & begav sig till västersjön med familjerna Nilsson/Berg för att åka lite skridskor. Trodde att det skulle gå väldigt dåligt eftersom jag inte åkt ordentligt sen 9an, men det gick faktiskt helt okej & bara en vurpa (: Vi grillade även korv och hade det väldigt mysigt, men i slutet blev det sjukt kallt så då tyckte jag att bilen var en bättre plats. Vi kom knappt hem innan alla skulle in till farmor för att fira hennes 71årsdag. Det är ju ingen somkan säga att vi i min släkt inte träffas ofta iaf! spec inte i denna årstiden! Men det är kul så det gör ju inte så mycket. när man varit tillräckligt trevlig så åkte jag ner till stan för att träffa gamla ekhagen laget, eller delar av det iaf. vi började på kaffepaus och slutade på coffehouse by george. kuul att träffa alla igen och prata egenom allt som hänt sen senast.

 
 

Idag har varit världens största degdag. väldigt mycket film&dator och väldigt lite pluggande. men jag antar att alla behöver sånna dagar ibland. och nu ska jag försätta med det !
PussPå't ♥

RSS 2.0