Los Angeles!

Nu ar jag antligen hos min kara van Emma i hennes lagenhet i West Hollywood. Kom hit sent igarkvall efter hon hamtat upp mig pa LAX, varldens jobbigaste flygplats!

Idag ar det Emmas fodelsedag sa det ska firas! Hur vet vi inte riktigt an, men vi ska iallafall borja i Santa Monica och kolla runt dar. Ska bli sa kul att se hennes skola och piren och allt! Tyvarr ar det inte sa bra vader men vi hoppas pa finare senare i veckan. Har massor med saker vi vill se & gora nu innan vi aker vidare till New York pa torsdag nasta vecka...


Jag & Emma for ett antal ar sedan! Mycket coola! :)

23 december

Hemma i Sverige har ju Julafton hållit på i några timmar men här är det fortfarande den 23e. Inte för att det direkt spelar någon roll eftersom vi inte firar förrens den 25 här iallafall men ändå.

Den här veckan har det inte varit en lugn stund. Pojkarna har ju haft jullov vilket betyder att jag jobbat runt 10 timmar varje dag. Vi har lekt en hel massa ute, haft grannpojkarna över (hade fasen glömt hur högljudda 5 pojkar kan vara tilsammans!). Sen har jag stuckigt iväg & julshoppat efter det ett antal gånger tillsammans med miljoner andra amerikanare. Nu är jag iallafall klar med nästan allt vad gäller klapparna, bara lite småsaker som ska fixas.

Jag har dessutom fått mina flygtider hem nu. Den 19 januari sätter jag foten på svensk mark igen, det blir nått att längta till för er det! ;)

Min julafton imorgon kommer iallafall se ut som så att jag ska försöka kliva upp i hyffsad tid innan det blir skypning med familjen där hemma som firar jul. Resten av dagen kommer väl gå åt till att få ordning till juldagen. Måste städa & fixa det sista med julklapparna. Hoppas även på att vi kommer ha nått slags julmys med värdfamiljen framåt kvällen. Men jag tvivlar, tycker att amerikanarna i allmänhet är rätt dåliga på att fira sina högtider & sen är väl min värdfamilj ännu lite värre. Vi får väl se vad det blir!
Egentligen hade vi svenskar hoppats på att kunna fira lite svensk jul imorgon, men det hinns helt enkelt inte med. Det får bli en ojulig jul i år! Men förhoppningsvis hinner vi ses en liten stund iallafall! :)

Det blev ett väldigt rörigt inlägg nu kände jag men det får gå endå! Hela jag är liksom rörig just nu. Är så mycket känslor inpackat i mig att jag snart kommer smälla av känns det som.
Saknar er alla otroligt mycket, speciellt min fina knäppa familj & släkt! Vad hade man inte gett för en skinkmacka & julmust tillsammans med er just nu?
Säger God Jul nu för när jag vaknar i morgon kommer väl julmaten redan ligga i era magar, Kalle har önskat er en god jul & tomten har redan lämnat alla paket. Så GOD JUL alla fina! Hoppas ni får en fin julafton! ♥


Bild som pappa skicka på julgranen därhemma. Mys!
(lite besviken på att det är en ny julgransmatta dock)


18 december

tjena hej!

Nu är det jullov här i Texas, småpojkarna fick det igår & hela veckan har det varit julföreställningar hit & julpartyn dit. Kul men det känns fortfarande konstigt på grund av den uteslutande julkänslan. Bara en vecka kvar nu dock!
Igår gick jag, Evelinn & finska Keira och såg Burlesque på bio. Härlig film måste jag säga. Borde ni se! Det bakades också pepparkakor med pojkarna vilket var mycket roligt, dock blev det inte så många.
Idag har det istället blivit julshopping med Evelinn. Har bara ett par kvar nu vilket känns jätteskönt. En till äldsta pojken vilket inte är så svårt men sen är det nått till min värdmamma som är värre. Får se vad som hittas på där! Hela kvällen har jag umgåtts med min värdfamilj. Vi har ätit halvgott (haha) och sen kollat på Wizard of Oz. Första gången jag ser den filmen faktiskt. Den var väl kanske inte så jättekul men det blir la lätt så när det är från 30talet...

Imorgon ska jag & Evelinn försöka oss på nått halvt omöjligt. Nämligen att försöka få biljetter till Dallas Cowboys sista hemmamatch för säsongen. Får väl se hur det går, men vilket fall som helst ska det bli kul att bara åka dit. Det är ju trots allt världens dyraste sportarena om jag förstått det rätt. Det är även där de ska hålla Super Bowl nästa år!

Har så jäääkla mycket bilder att visa från hela december & säkert november också, men om jag kan få upp dem innan jag kommer tillbaka till Sverige igen är tveksamt. Att de kommer upp överhuvudtaget är väl tveksamt egentligen men ni kan ju alltid hålla tummarna :) Idag är det den 18 december vilket (troligtvis) betyder att det är precis en månad tills jag sätter foten på planet tillbaka till Sverige! Har sagt det förr men jääääääklar vad tiden går fort!
Nuu ska jag sova! Puss på er alla goa!


NO

Tydligen så har New Orleans inlägget varit uppe hela tiden det har bara hamnat på fel plats. Om ni är nyfikna på att läsa kan ni bara scrolla ner några inlägg så hittar ni det där :)

Nu ska jag dra till starbucks för att träffa några av NO tjejerna! Blir mys det och kanske blir det också nått avsnitt av kaspar i nudådalen minsann.
Puss på er där hemma!


- - -

Jag la upp New Orleans inlagget igar kvall med det har fortfarande inte kommit upp! Fattar inte vad som ar felet! Visst att det ar ett langt inlagg med 1000 bilder men sahar lang tid ska det inte ta!

Bad day

Usch, har haft en riktigt tråkig & dålig dag idag. Vaknade väl med allmänt dåligt humör och kände verkligen inte för att jobba. Nått som händer väldigt sällan faktiskt! Det är ju inte så att jag vaknar med största smilet på läpparna kanske vanligtvis, men inte så att det känns jobbigt att jobba på nått sätt. Men idag har jag haft sämsta tålamodet & allt har bara varit jobbigt.
Hade minsta pojken hela dagen som alltid på tisdagar. Vi var på biblioteket först för en sagostund och sen har vi spenderat resten av dagen med att baka sugarcookies. Tror vi ska dekorera kakorna imorgon eller nått sen. Lite roligare än att baka dem!

Nått annat som varit pissigt idag är att när jag gick in på mitt konto såg jag att jag fått overdraft (svenskt ord?) på det. Jag brukar ha bra koll på det där men denna månaden har allt varit helt kaiko. Massa betalningar som inte kommit in med en gång & då är det ju så svårt att komma ihåg så man kan se hur mycket pengar man har kvar. Så dels så försvann ju lite pengar från mitt sparkonto & dessutom fick jag betala en avgift på 10 dollar denna gången för att det hänt fler än ett par gånger nu. Passar verkligen inte alls bra i min så tighta budget. Tycker det är så jobbigt att inte veta hur mycket pengar jag kommer behöva till min resemånad. Måste jag spara ännu mer? Dock är det ju smått omöjligt eftersom det är massa grejer jag vill köpa innan jag åker hem till Sverige igen plus julklappar på det. Men aja, på nått sätt löser det ju sig alltid.
En bra sak med denna dagen var iallafall att jag fick min bonus för att klarat av mitt aupair år och alla "regler" med det. 200 dollar är ju inte super mycket men det passar bra nu! :)

Imorgon ska jag gå & träna för första gången på nästan en månad tror jag. Illa det dära! Förhoppningsvis kommer även New Orleans inlägget upp & så ska jag försöka fortsätta med min hejdå present till pojkarna. Det börjar verkligen dra ihop sig nu. Om 6 veckor är jag hemma igen. 6 VECKOR ! Ingenting verkligen...






SJälvklart blev det även några star wars kakor!


Här har vi granen också. Den ser rätt liten ut här på bilden men jag tror att den är iallafall 3,5m. De har fortfarande inte klätt den ordentligt men det kommer väl upp en ny bild när det är gjort !

God natt utlandssvenskar & god morgon Sverige!

En helg i julens anda

Tjenamors!

Har precis kollat klart på Eclipse & konstaterat för andra gången att den faktiskt inte är alls bra. Hoppas jag nu kommer ihåg det till nästa gång jag får för mig att kolla. Tvivelaktigt dock...
Ska strax krypa till kojs men tänkte uppdatera lite om helgen som varit först! Den började efter jobbet i fredags då jag mötte upp Evelinn för att köpa lite julgott på IKEA. Därifrån åkte vi sen hem till henne för att ha lite julmys. Det blev glögg, pepparkakor, julskum & avsnitt från olika julkalendrar. Himla bra kväll men det känns ju allmänt skumt eftersom någon julkänsla inte existerar ens lite. Vissa dagar går man runt & har vårkänslor liksom, och dagen efter kanske det känns som Oktober, men absolut inte December!

Lördagen började med att jag stressade iväg till min sista tennislektion. Vi hade finals så fick göra ett prov. Haha, det var lätt det enklaste provet jag gjort! Hade egentligen inte behövt göra det eftersom jag bara går continuing education så hade därför inte pluggat såklart, men tänkte att jag kunde göra det endå bara för att. För det första hade vi fått alla svaren förra veckan & nu på själva provet var det bara att para ihop ett ord med rätt mening & sen fylla i vad de olika delarna på en plan heter! Jag fick alla rätt vilket inte är nån jättebedrift som ni kanske förstår, men det sjuka är att folk kom ut & tyckte att det kanske var GANSKA lätt!! & vad jag såg var jag den enda med alla rätt! Det är ju nästan så man blir rädd alltså. Inte konstigt att man kallar amerikanarna dumma...
Iallafall var vi några stycken som passade på att spela lite efteråt också. Tyvärr var det aldeless för blåsigt för att få till nått bra spel.
Efter tennisen åkte jag direkt till en kyrka i närheten & mötte upp Evelinn & Keira som är en finsk aupair. En svensk organisation hade nämligen Luciafirande där så vi kollade på det. Vart väl inte det bästa jag sett kanske, var lite fel tidpunkt på dygnet & det kändes som vissa av dem varit borta från sverige för länge för att komma ihåg hur det verkligen går till. Men det var kul att se endå. Efteråt kunde man köpa fika och sådär så vi tog oss varsin lussebulle innan vi åkte vidare. På kvällen mötte vi upp några till och spelade bowling. Jag vann såklart!

Idag har jag jobbat några timmar på morgonen medans mina värdföräldrar sprang ett halv marathon nere i Dallas. Det är himla smidigt att passa ungarna på helgerna för då är det inte lika seriöst, det gör vad de vill i stort sätt & samma för mig. Bara jag inte lämnar dom såklart!
Ställde mig sen och gjorde köttbullar som jag tig med mig på vårt aupair Christmas Party. Det var ett helvete vill jag lova. Tidsoptimisten i mig gjorde såklart att jag började för sent & kom därför inte iväg i tid till kalaset. Inte för att det gjorde nått men endå. Väl där blev det julmat från alla världsdelar faktiskt och sen en presentlek. Fick med mig lite tattigt smink hem & en tröja så det var ju inte helt fel!

Nu har vi även fått upp julgranen här i huset (visar bild imon eller om en vecka eller så) samt massa ljusslingor i olika färger. Dock är det lite jobb kvar innan det är klart! Trotts att det känns så himla konstigt att det är jul snart så är det nog ändå rätt skönt att det är så. Tänk vad mycket jobbigare det hade varit att vara hemifrån annars! Nej, jag ska njuta av vädret & ta det här med julen som det kommer i år...


Luciat. Ser ni hur ljust & omysigt det var?


Keira(leine) and Evelinn


Glömde visst skriva det men efter Luciat möte vi upp Martin (som pluggar på Richland) och kollade när T-Ducks mötte Collin Cougars i basket. Vart väl sådär kul kanske. Basket är ju inte världens roligaste sport och dessutom förlorade Richland stort. Men det är alltid kul att skämmas lite för de dåliga cheerleadersen & åt de skrikiga föräldrarna på läktaren!


Frida, kommer du ihåg? Milkshaken från Steak 'n Shake är tillbaka!


Från Au Pair-mötet. Hemsk bild (hej dubbelhaka!), men här har vi iallafall 2/3 delar av gruppen tror jag. Au pairer från Tyskland, Frankrike, Australien, Sydafrika, Thailand, Spanien & Colombia.

New Orleans

Kl halv 8 kom Evelinn & hämtade upp oss och åkte hem till henne för att sen vänta på Eli & Cinthia som skulle komma med hyrbilen. På grund av lite strul kom vi inte iväg förrens vid 9 och då väntade en 9 timmars lång bilkörning ner till New Orleans. Efter ett antal stopp med mat, bensin & för att ta kort på Louisiana skylten var vi framme runt kl 6.
Vi checkade in på St Peter House som ligger 2 kvarter norr om bourbon street. Dock hade de inte några extrasängar och parkeringen var dyrare än vi trodde så vi måste ha ringt någon annanstans & kollat upp tidigare. Men allt annat var super. Var väl inte världens flottaste kanske, men precis vad vi behövde bara för att sova några timmar.
Vi gjorde oss iallafall iordning med en gång för att gå ut och äta. Hittade en mysig italiensk restaurang på bourbon (ingen av oss är något större fan av skaldjur osv som man annars måste äta när man är i New Orleans) men det var bland det värsta jag vart med om. Svindyrt & skitäckligt. Ceasarsalladen jag fick var några ohackade salladsblad dränkta med en äcklig dressing och lite torr kyckling påkastat över som man dessutom fick betala 7 dollar extra för. Det var dessutom dålig service och allmänt oförskämt. Som tur var behövde jag inte betala iallafall eftersom det var oätligt. Men vi lät inte den dåliga maten förstöra resten av kvällen! Vi gick därefter direkt ut på bourbon & började festen! Tydligen var det nån college football match den helgen vilket gjorde att det nästan bara var svarta där. Detta gjorde alltså att vi stack ut en hel del från mängden plus att vi var väldigt turistiga. Vi fick gaaanska mycket uppmärksamhet om man säger så. Fredagskvällen var iallafall huuur rolig som helst. Träffade massvis med roliga människor. Dock var det fruktansvärt kallt! Frös som en galning hela kvällen eftersom man var ute hela tiden, enda värmen fick man inne i souvernirbutikerna. Vi svenskar skilde oss lite från Eli & Cinthia så vi inte skulle förstöra deras kväll bara för vi är minderåriga. Men vi kom in på vissa stället & vissa inte. Runt kl 4 tror jag vi kom tillbaka till hotellet efter en frusen men grym kväll!

Natten där sen var hemsk! Har nog nästan aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. Ändå så delade jag, Evelinn & Carro på en säng. Det jobbiga var också att jag var så trött att varje gång när jag vaknade för att jag frös hann jag somna om innan jag kunde få på mig mer kläder. Lustigt det där...
Lördagen började med en liten försovning såklart innan vi skyndade iväg för att hoppa på ångbåten Natchez. Den tog oss på en liten guidad tur på Mississippi floden samtidigt som vi fick lunch (frukost). Riktigt mysigt var det faktiskt & vädret var super! 
Därefter tog vi tag i French Quarter by foot. Vandrade runt Jackson square, french market, massa massa souvernir butiker, kollade lite snabbt på bilder från orkanen Katrina och avslutade alltsammans med några beignets på Cafe du Monde.
I New Orleans är alla sjukt stolta över sina Saints (deras football lag som vann superbowl förra året) och nån dag tidigare hade de mött och klått Cowboys vilket vi fick höra ett antal gånger. Säkert mer än hälften av alla orleansare som vi såg hade Saints kläder på sig.

Sjuukt trötta som vi var efter vår seightseeingdag tog det ett tag innan vi äntligen fått på oss alla hundra lager med kläder för att inte frysa & sen bege oss ut för att äta nånstans. Hamnade på en restaurang runt Jackson Square som var helt okej. Ootroligt mycket bättre än dagen innan iallafall! Vi kom inte ut till Bourbon street förrens kl var halv 12 (kan tyckas vara inte så sent men på bourbon är det fest dygnet runt). Vi möte Eli & Cinthia & deras ragg och stod där & pratade ett tag innan vi bestämde oss för att gå en vända (fast inte förrens vi testat på den kända Hurricanen! Men varför, varför, varför är amerikanarna så jädrans förtjusta i körsbär? Det är ju så vidrigt!). Det var totallt smockat med folk så det tog evigheter att ta sig framåt. Folk kollade på oss hela tiden och vi fick kommentarer som "follow the snowballs" och "white girls coming thru" hela tiden. Precis när vi kommenterat detta och sen sagt "men det är ju verkligen inte så att man känner sig rädd" så börjar alla skrika & springa mot väggarna. Vi fattar ingenting men eftersom det var så mycket folk följde man bara med strömmen. Som tur var kom vi inte ifrån varandra! Vi trodde då att det var de ridande poliserna som försökte komma fram som skapade rusningen, men efter bara ett par minuter börjar alla skrika & springa igen.. Då fattade vi ju direkt att det verkligen var någonting på gång. Man hörde massa rykten runt omkring hela tiden. Att nån blivit knivhuggen & slagsmål osv. Men efter några minuter var allting bara tillbaka till vanligt så vi fattade ingenting. Vi stod bara där helt döoroliga & kände oss vitare än någonsin. Haha! Sen började vi prata med en dörrvakt som skrämde upp oss ännu mer och sa att någon precis blivit skjuten i huvudet & om vi ville vara säkra skulle vi följa efter some white guys och ta oss till hotellet så fort som möjligt. Eeeh, jaah det var ju lättare sagt än gjort om man säger så. Men som tur var vart det poliser överallt så vi gick själva till hotellet, med bara ett snabbt stopp för att kolla om vi kunde se något vilket vi inte kunde. Vi hade ju fortfarande inte nån aning om vad som egentligen hänt, det kanske inte var så farligt alls liksom..
Väl hemma försökte vi förstå oss på vad det var som hade hänt men inget kom upp & Eli & Cinthia stannade kvar på bourbon. Tröttheten tog över istället så vi gick & la oss.
Vi fick veta lite av vad som hänt sen på morgonen av tjejerna. Det var tydligen 2 stycken som blivit skjutna, en i magen & en i benet. Troligtvis var det inte menat att den ena av dem skulle bli träffad alls efter vad vi läste på internet. Cinthia hade iallafall stått bara några meter ifrån när den ena blev skjuten & såg allting. Eli hade varit inne på en klubb & efter skjutningen låste de dörrarna och där blev de kvar ett tag. Tydligen hade allting varit som vanligt på hela gatan resten av natten, så vi satt hemma på hotellet helt i onödan egentligen. Men det visste vi ju inte då. Det var den lördagskvällen iallafall, lätt en av de sjukaste jag varit med om!

Vi packade ihop oss och drog från hotellet runt 10 tiden på söndagen tror jag och sen körde vi runt lite i New Orleans för att försöka "se" vart Katrina slog till som värst. Vi hittade inte dit på grund av massa avspärrningar osv men där vi åkte var det antingen jättefina hus eller rena ruckel. Hus som folk kunnat renovera eller hus som blivit övergivna. Det var svårt att tänka sig att allt låg under vatten för 5 år sedan!
Sedan styrde vi kosan mot Luisianas huvudstad Baton Rouge och deras Capitol. Blev lite halvhjärtat turisting bara för att kunna säga att vi varit där innan vi satte oss i bilen för en 8 timmars bilresa tillbaka till Dallas. Vart mycket jobbigare att åka hem än dit men det gick endå forvånansvärt bra. Blev lite stopp på vägen & sen vart jag & Carro hemma igen runt halv 11 på kvällen trötta som två jag-vet-inte-vad!

Det blev iallafall en otrooligt bra resa! Allt gick nästan precis som planerat & jag tycker vi hann med mycket för att endå vara där så kort tid. Tur att nästan hela turist NO ligger i French Quarters! Det är verkligen en stad som jag måste åka tillbaka till. Med några fler dagar, nått år äldre & några grader varmare! Mardi Gras 2012 kanske?  


Rooooadtrip!




Vi stannade för ett obligatoriskt foto vid Louisianagränsen


Vår svarta fara! En Dodge something, something




Ju närmre New Orleans vi kom desstu mer såg det ut såhär. Saints märken överallt!


Innan mat & utgång på Bourbon street


Bourbon!


Jag fick beads! Utan att visa tuttarna dock, så skål på det !


Streetdancing, Eli & Cinthia som grundare


Efter en granat som uppenbarligen var New Orleans starkaste drink såg det ut såhär ett tag. Vi gick också hem till hotellet en snabbis för att pälsa på oss. Kallt var ordet!


Vi träffade sjukt mycket folk! Dessa pojkar hände vi med största delen av kvällen


Jelloshots. Körsbär såklart & förbannat äckliga!







På ångbåten Natchez i väntan på lunch



Evelinn, Eli & Carro


Cinthia & jag


Fina flickor




Paddeln som tog oss framåt


Best friend & I




Hela gänget med New Orleans i bakrunden


Ett typiskt hus i French Quarters


Uppvisning vid Jackson Squere




Jag & Evelinn på Jackson Squere


Någon tyckte denna skylt passade till mig & jag kan inte annat än att hålla med ;)






Beignes på Cafe du Monde


Återigen på Bourbon


Kända Pat O'Briens




Det är aldrig dött på bourbon. Här är klockan inte ens halv 8 på kvällen & det är redan smockat!




Old Capitol of Louisiana


Redo för lite seightseeing!




Jag & Evelinn lämnade våra spår. Kom knappt ihåg vad det var, men man skulle skriva ner nått man bidragit till för att göra Louisiana till en bättre stat. Tror jag...


Guuuuudars vad mycket bilder det blev, men det var så många jag ville visa! Som ni säkert förstår var det en höjdarhelg tillsammans med fruktansvärt fina vänner! Nu ska jag gå & lägga mig. God natt!


Best friend in town

Heej mina fina!
Nu har alltså min fina vän Carro kommit & gått & det är dags för mig att klottra ner allt vi gjort under tiden hon varit här. Vi har haft så sjukt kul & hittat på massa roliga saker!

Carro kom sent förra lördagen, och när jag kom till flygplatsen var det helt dött där. Det visade sig att flyget kommit in för tidigt & hon hade stått utanför och väntat, men tillslut hittade vi varandra & det blev kramkalas! Heeeelt underbart att se henne igen efter så lång tid ! Det var så konstigt men ändå så vanligt. Som om vi inte alls varit ifrån varandra.
Dagen efter lekte vi lite med pojkarna eftersom det var enda dagen hon kunde riktigt träffa min värdfamilj. Blev lite Wii spelade och uppvisande av lego. Som vanligt när jag har vänner över alltså. Det blev också en sväng till mallet för lite shopping (för carros del) och sen gick vi & såg Harry Potter. Mycket bra tycker jag allt!
På måndagen skjutsade jag iväg min värdfamilj till flygplatsen som skulle åka till Mexico över Thanksgiving.
Minstingen när vi kommit till flygplatsen:
- Are we in Mesisco now?

Jag & Carro tog oss in till Dallas för lite turisting. Nästan 25 grader var det när vi vandrade runt. Det var väldigt fint där inne med all julbelysning uppsatt, dock kändes det så fel på grund av värmen. Blev godaste salladen på Hard Rock till lunch och en massa hoppbilder på Fountain Plaza. Och sen JKF och reunion tower och allt det där man måste se när man är i Dallas. På kvällen blev det lite filmmys. För min del iallafall, Carro somna efter en kvart...

Tisdagen blev även det en riktig turistdag. Vi åkte till Fort Worth och Stockyards. Var väl 4:e gången jag var där men det är alltid lika mysigt. Vi kollade på cattledriven, gick in i alla souverniraffärer och sög in cowboykänslan. Fick också flertalet myrbett då jag blev lurad in i ett myrbo och när vi åt slogs vi med irriterande bin.
På vägen tillbaka till Frisco stannande vi vid Grapevine Mills för ytterligare lite shopping. Men som sagt blev det inget för mig, lämnade till och med plånboken i bilen (det gjorde dock inte att det drogs nån dollar endå, haha).
Dagen bjöd även på matlagning och skypning med Emma i LA. Vi träffade också New Orleans gänget plus några till på starbucks för lite planering inför roadtrippen.

Visade runt henne här i Frisco först innan vi drog in till Dallas igen på onsdagen för att ta det vi inte hann med på måndagen. Japp, kan ni tänka er att så faktiskt va fallet? Who knew, right? Då tog vi oss upp i Chase tower för lite utsiktsbilder, samt tog vi den gamla spårvagnen upp till uptown & west village.
Även denna dagen blev det shopping. Denna gång på Gallerian & där var det såå fint med all julbelysning. De har också bland den största julgranen jag sett.
Kvällen uppfylldes av middag vid shops at legacy. Var ju tvungen att visa henne stället där jag tillbringat så många helgkvällar.

Torsdag och Thanksgiving. Vi var bjudna över till Evelinn och hennes värdfamilj, men först gick vi en promenad här i området. Det var första dagen på hela veckan det var kallt, men det var ganska skönt ändå.
Runt kl 1 kom vi till Evelinn & började direkt med middagen. Det var en nästan 10kg kalkon och potatismos, stuffing, sötpotatis gratäng liknande, cranberrys, majs och annat. Allt betydligt godare än vad jag trodde att det skulle vara! Vi gick senare över till grannarna för efterrätt vilket bestod av pecanpaj, pumpapaj & äppelpaj. Riktigt kul att få ha upplevt en riktig thankgiving. Himla gulligt av Evelinns värdföräldrar att bjuda in oss. Måste också säga att det är första högtiden som verkligen känts som en högtid och inte bara nått som stressats igenom.









































På fredagen åkte vi sedan till New Orleans men det tar jag i ett annat inlägg!


RSS 2.0