The gang<3

Just nu saknar jag the gang så sjukligt mycket! Har suttit & kollat på massa bilder från turkiet 08! Underbar vecka med världens bästa, tänk vad mycket kul vi har gjort tillsammans!









Nu vill det bara till att ni lyckas få ihop nått så ni kan komma hit! Hade ju varit så sjuuukligt kul!
Jag saknar er


Hockeytime

Hopp, då sitter man här & väntar på hockeyn. Trist att den skulle gå så sent, får se om jag orkar vara uppe hela matchen. För imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, barnens farmor är här i en vecka så vi ska passa barnen tillsammans. Det ska bli både roligt & lite jobbigt. På nått sätt tror jag man kommer känna sig lite iaktagen & man vet inte riktigt om jag ska göra precis som vanligt eller om hon vill hitta på massa saker. Men det där får jag veta imorgon antar jag!

Helgen har varit mys, Har träffat massa aupairer. I lördags blev det middag & bio. Have you heard about the Morgans? Hugh Grant gör ju hela den filmen asså! Sen idag träffade jag Kate, en ny svensk/polsk aupair här. Jag hämtade upp henne & sen vandrade vi runt i ett mall några timmar innan vi bestämde oss för bio, igen.. Denna gången blev det The blind side. Mycket bra film som jag rekommenderar starkt! :)

Annars är det la inget nytt, megainlägget om fridas vistelse kommer i dagarna! Tror jag håller på att bli sjuk också för er som vill veta! Halsen är äcklig & hostar en del. Hoppas jag klarar mig undan, passar inte att bli sjuk när man är aupair känns det som.

Tänkte bara visa er den här snygga bilden också innan jag ängnar hela min uppmärksamhet på hockeyn. En mycket fin bild som Emma & Carro skickade till mig. Den förreställer oss tre en vanlig myskväll! Fyvad roligt vi hade <3
HAHAHAHA, dog ju nästan när jag såg den!



Picknick

Heej folk :)

Idag har det varit en bra dag! Jag & plutten gick till parken & lekte & hade lite picknick i några timmar. Har varit riktigt vårväder de senaste dagarna, runt 10 grader & strålande sol! Så himla skönt! Hoppas vi slipper kylan nu, för det är ju faktiskt Texas vi pratar om. Dagen har också bjudit på skypesamtal med bästa Carro, en 5 minuters powernap & simmning på klubben. Nu är jag sådär härligt trött & ska snart krypa ner i sängen. Men först lite bilder!


Inte kan det väl bli bättre än såhär? ;)



Här har dom lite sötare ettiketter!

Oreosen var självklart med, hur ska jag klara mig utan dom när jag åker hem till Sverige igen?


Grant Park


Onsdagen som kom allt för fort

Jag leever! Har inte skrivit nu när Frida varit här för vi har varit upptagna med annat roligt, men nu har hon tyvärr åkt hem. Fy vad tomt det känns! Att säga hejdå idag på flygplatsen var mycket svårare än jag trodde det skulle vara. Grät hela vägen hem från flygplatsen, precis när jag börjat köra hemåt ringde pappa med. Gjorde det inte lättare, men vi pratade inte så länge. Det var liksom inte möjligt.
Nu känns det på nått sätt jobbigt att gå in på mitt stökiga rum & hon inte är där, det är tur att jag tar hand om så söta barn. Tyvärr har Frida gjort lite för bra intryck på dom dock, dom har nämligen pratat om henne hela dagen. Ska hälsa från äldsta pojken att han vann Frida! Sorry, tror det blev 3-1 eller nått vad han sa... ;)

Nu kollar jag på hockeyn, blev såå glad nör jag såg att de visade matchen här. Missade dock första, men då blev det ju inga mål ändå så det kvittar!
Får ta en lång uppdatering om dagarna som varit, men nu är jag aldeless för trött! Ska slänga mig i sängen så fort matchen är över. Imorgon går allt tillbaka till det vanliga igen, då får det bli nya tag. 

Saknar er 



Snöstorm?

Fick ju en mindre chock idag när jag vaknade & kollade ut genom fönstret, SNÖÖ? & massor dessutom, även om det töar samtidigt. Blött som sjutton på vägarna här eftersom dom inte är vana ens vid regn. Idag var äldsta pojken i skolan som vanligt, men imorgon minsann, då är den stängd på grund av denna snöstorm. Dom ringde först & sa att den skulle börja 2 timmar senare, men sen ändrade dom sig & stängde den. Undrar varför? Dom är ju för roliga, det är ju som vilken dag som helst hemma i Sverige i december. Skärpning!


MiiFrida


Nu är vi redo att ta emot dig Frida, du har nu fått din aldeless egna Mii på Wii:et :) Grattis 

Kan verkligen inte förstå att jag får träffa henne igen efter 4,5 månad IMORGON. Är så lycklig att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Men nu får det bli ett vänner avsnitt & sedan sängen.


Big Time Rush

Tänkte bara visa er vad som visas hela kvällarna på TVn i detta huset. Genom inspelning har jag sett 3 avsnitt av denna serien säkert 30 ggr de två senaste veckorna. Skulle tro att det är lite som det där programmet med Jonas Brothers. Lite musik & lite slå-sig humor :) Men gillar't gör dom allt, för när dom inte kollar så sjunger dom sångerna istället.



Crapy kvalité jag vet, men det fick duga

Min Bubbla

Har ju helt glömt att visa bilder på bilen som jag fick i måndags :) Fick även en GPS & tur var väl det, annars skulle jag sägert inte hittat hem än från turen jag gjorde till Laura i söndagskväll. Kändes sjukt att köra manuellt igen, tänk vad fort man blir rostig när man inte behöver hålla på & hitta dragläget längre! Men nu är jag nästan tillbaka till min vanliga standard & jag älskar att växla igen!


Bilen & en del av huset jag bor i :)


Shopping

Idag borde ju ändå båda pojkarna stanna hela dagen i skolan, därför åker jag in mot Dallas snart & träffar Sara i Gallerian! Ska bli riktigt roligt. Dock får det inte bli nån storshopping, måste ha pengar till helgen & sen har jag tänkt att köpa en ny kompaktkamera! Lite tröttsamt att bära runt på systemisen hela tiden!

Ha en bra kväll Svennar :)


2 dagar <3


Burp

Minstingen var så rolig igår. Höll på & busade & hade sig.

- Amanna, Watch!
& så gick han bort till matbordet & la världens rap
tänkte inte så mycket på det eftersom han ofta säger Titta & sen gör han typ ingenting.
Men sen började han härma mig.
- Don't burp at the table, don't burp at the table.
Jag tjatar alltid på dom att dom inte ska rapa vid bordet nämligen.

Hahaha, gissa om vi skrattade. & han tyckte det var jätteroligt att retas ;)
Min lilla 4åring, han är ju för söt!

Söndag, måndag, tisdag

Heejalla:)

blogg.se har inte riktigt funkat som det ska dom senaste dagarna så därför det inte blivit nån update!

I söndagskväll blev det bio med Laura iaf, men inte innan vi ätit nån slags kycklingchili & kollat lite på superbowl. Fotbollen var inget att ha tycker jag inte, så bio var helt klart det rätta valet. Vi såg iaf Dear John & jag älskade att man inte visste vad som skulle hända! Den var riktigt bra iaf, och sorglig också, så den rekommenderar jag till er när det kommer till Sverige!

Måndagen blev inte riktigt som planerat, båda pojkarna går i skolan den dagen så jag är ledig på dagen. Hade tänkt att fixa massa grejs men självklart ringer dom från skolan & säger att äldsta pojken inte mår bra & får komma & hämta honom. Tur att han är så pass gammal att jag kunde åka iväg en stund iaf! Annars vart dagen bra, vi kollade på IceAge3 & dom älskade den! Tack gänget för den presenten;) haha
När jag slutat åkte jag bort till klubben. Simma var tanken, men så blev det inte. Det var tydligen simskola hela kvällen så det var bara att byta om igen & åka hem. Dum som jag var stod det klart & tydligt på dörren, men inte såg jag det. Åkte till target en snabbis & köpte en ny bikini! verkligen välbehövligt!

Tröttheten på förmiddagen idag var heeemsk! Men sen kom jag på att det bara är 3 dagar kvar till helg & Frida! Pojken & jag har spelat massa Wii, lekt med lightsabors, lego & kollat på Ice Age igen! Sen hämtade vi äldsta pojken från skolan. Har disskuterat amerikanska krig & lite allt möjligt med honom idag. Känns bra att man kan ha ett riktigt samtal med en 10 åring! Alla amerikanare är minsann inte dumma :)

Nu tjatar minstingen om IceAge igen, så får la låta honom kolla! tråkigt att den inte funkar i DVDspelarna här, som är typ inställda på en annan region här. Därför måste man kolla på den i datorn. 
Sen blir det väl nån halvtimme på träningsmaskinen & därefter sängen!

Pussss

Superbowl sunday

Igårdagen var en riktigt lugn sådan, började med att städa mitt rum. Ordentligt denna gången, vilket betyder att jag för första gången i mitt liv har skrubbat ett badkar. Det var inget roligt alls, men någongång måste det ju göras med & det passade ju bra nu innan Frida kommer (bara 5 dagar kvaar).
Sedan tog jag mig i kragen och tog mig bort till sportklubben för att simma lite. Simmade väl i 40 min och gissa om man kände sig iaktagen. Poolen var grund, bara ca 1,5 m djup eller nått men ändå satt två livvakter på varsinsida av poolen & kollade så ingen av oss tre simmare drunknade. Tryggt! Hade glömt bort hur jobbigt det är att simma, eller snarare när man slutar konstigt nog. Hade inga problem att simma konstant i 40 minuter men sen när jag stannade kom jag knappt upp för trappan, haha. Och efteråt var man ju sådär härligt trött som man bara kan bli efter att ha badat.
På kvällen vart det först tänkt att jag & Laura, en tysk aupair skulle på bio, men hon vart tvungen att jobba så jag var hemma här & kollade på Sex and the City, helt okej ändå.

Idag skypade jag först ett tag med min mor & Far. Sedan var jag och Coldplay ute på en promenad i regnet. Ikväll är det ju superbowl, den spelas i Miami i år men jag får se om jag kommer kolla eller inte. Kanske ska jag träffa Laura & gå på bio ikväll istället. Men vore kul att se lite av superbowl iaf, även om jag inte förstår någonting av amerikansk fotboll :)


Mitt fina medlemskort på klubben


<3

Jag förstår inte riktigt vad jag har gjort för att få sådana fina vänner <3
Ni är helt enkelt bäst hela bunten!

Beetlebug

Förresten!! Fick veta igår att jag får min bil innan onsdag :D
Såå himla bra, för efter det kan jag åka i princip vart jag vill! Passar ju grymt bra nu när frida kommer nästa vecka. Innan har det nämlgen varit så att pappan i familjen här är väldigt rädd om sina bilar & vill inte att man åker för långt med dom. Därför har jag inte kunnat åka in till Dallasdowntown tex. Men nu blir det andra bullar :)

En liten VW bubbla är det :)


En sådanhär fast silvergrå :)


Äntligen fredag!

Veckan har verkligen gått gaalet fort! Hoppas nästa gör det med för då är Frida här på ett nafs :)
Sitter här & väntar på att lillkillen ska vakna, de senaste dagarna har han sovit längre än han brukar. Men jag klagar inte, då hinner jag ju sitta här lite innan.

Idag blir det väl som vanligt massa lek med lego, spela lite wii & fightas med lightsabors. Blir mycket sådant ska ni veta. Men för mig passar det bättre än mamma, pappa, barn iaf :)

I helgen har jag inte en ända plan än så länge, känns väl sådär men jag ska soova en del iaf. känner på mig att det inte kommer bli mycjet sådant nästa helg! Har tänkt att jag ska ta tag & gå bort till sportklubben i helgen nu iaf. Måste verkligen komma igång att träna nu för det här ätandet funkar ju inte annars.

Nu ska jag göra lite frukost!
Pussss

Bästis

Nu känns det mycket bättre, pojken sover & jag kollar lite halvt på the OC. Förhoppingsvis kan jag & Bobi träffas iaf en snabbis ikväll bara för att säga hejdå.

Nu till världens bästa nyhet !!
FRIDA KOMMER EN VECKA TIDIGARE ÄN PLANERAT!! Biljetterna är bokade & klara, den 12 februari är hon här hos mig! Min älskade vän <3 Längtar sööönder!
Har ingen aning om alls vad vi ska göra men det spelar ingen roll, för min del kan vi sitta på mitt rum hela hennes vistelse här & det kommer ändå vara det bästa som hänt sen, aah jag vet inte när!

Fatta !! 10 dagar, det är ingenting. Om 10 dagar hämtar jag henne på flygplatsen & vi ser varandra för första gången på 4,5 månad! Jag blir så glad av att tänka på det!


Till TheGang; se till att samla ihop er nån kväll mellan den 13-17! Då kan vi ha lite av en reunion :)

Depp

okej, här kommer väl mitt första riktiga deppinlägg skulle jag tro. Är så jädrans lessen just nu, skulle ha träffat Bobi för sista gången idag innan hon åker till sin nya familj för hon jobbar i stortsätt hela tiden & vi bor ju inte direkt nära. Vi skulle åka till Gallerian & allt var klart. Men lillpojken höll på att hosta en del igårkväll & föräldrarna bestämde att han skulle inte gå till skolan idag om det inte blivit bättre.
Hade typ 2 timmar innan sagt till Frida att jag inte hade gråtit någonting här än, men det höll ju sig inte länge till. För då brast det totallt, & när man väl börjat kan man ju inte sluta. Då kommer ju allt annat upp också. Kollade två gånger på den underbara DVDn jag fick som avskedsprestent & öppnade halsbandet från Emma, det gjorde mig både mer ledsen & gladare. Sov iaf inte spec bra inatt & när jag väl sov drömde jag konstiga drömmar om att pojken blev frisk & att jag kunna åka & träffa henne iaf. Vaknade flera gånger skitglad innan jag kom på att det bara var en dröm & risken att han skulle bli frisk var i stort sätt noll. Ändå blev jag så sjukt lessen imorse när dom ringde skolan & sa att han inte kommer idag.
Det kanske låter konstigt att det är en så stor grej, men ni ska veta att man kommer varandra väldigt nära på så kort tid här & hon är utan tvekan min bästa vän här. Det är sjukt att jag bara har känt henne i 6 veckor.

Som tur är har jag världens bästa grej att se fram emot, bara 10 dagar kvar!! Men det får ett eget inlägg för det förtjänar inte att finnas på samma sida som detta deppinlägg!!

Saknar er där hemma, varenda dag! ♥

Bilderna


Lisa & Aline & biljetterna



Nationalsången



Vi :)

Detta var alltså slutresultatet. Mavericks missade precis i slutsekunderna som gjorde att de förlorade.


Ny vecka, ny månad

Jahopp, då vart det måndag igen. Helgen har varit bra, som vanligt ! I fredags vart det hemmakväll om jag minns rätt & då kollade jag ikapp robinson avsnitten. Har dock inte kunnat se finalen än för internetet har strulat så mycket nu i helgen, men det ser jag fram emot!

Lördagen började med en liten skypedate med min mor & far, alltid lika trevligt även om de skryter med sina fina middagar där hemma :P haha. När klockan började närma sig 5 tog jag bilen ner mot Dallas där jag möte upp Lisa, hennes kompis från tyskland, Audrey & några brasilianare. Vi åt en inte så god hamburgare som för övrigt var min första här i USA & sedan drog vi oss mot Amerikan Airlines Center för att gå på NBA. Dallas Mavericks mötte Portland Blazers. Denna gången lyckades vi inte få superbra platser för halva priset utan snarare tvärtom. Blev lurade av gubben vi köpte biljetterna av så vi satt allra högst upp.
Basketen kan jag väl säga var tråkig ända tills sista perioden & i slutminuterna var det riktigt roligt. Men att kolla i typ två timmar för att sista typ 5 minuterna är roliga kommer jag nog inte göra igen. Men nu kan jag iaf stryka basket från listan av saker jag vill göra här :)

Igår träffade jag en annan tysk aupair & vi åkte till mallet här i frisco & shoppade. Eller aah, jag köpte ingenting men det vart mycket trevligt ändå. Tyvärr är även hon en person som inte kommer bo kvar här i Dallas spec länge till heller. Hon är också i rematch & antingen åker hon till en annan familj snart eller så skickas hon tillbaka till tyskland. Är ju aningn trött på att alla bara lämnar just nu.
På kvällen kollade vi hela ”familjen” på grammygalan & åt hemlagat (BIIGDEAL). En myskväll helt enkelt !

 Lite bilder innan jag kollar klart på Pearl Harbor.


RSS 2.0