Adidia in da hause

Nämen hejsan.
Tutti bad mig skriva......
Så nu skriver jag lite då.

Ramisn detta inlägg är dedikerat till dej hahahahah. GOS MYS

Äntligen!

Juuuuuste juuuuuste juuuuuste !! Jag bokade biljetter till premiären av HarryPotter idaaaag :D:D lääängtar sönder tills onsdagen den 15 juli, men är man harrypotter tönt så är man ;)



Sommardagar

Det har varit ännu en dag ute i solen! Denna gången nere på stranden med Carro & Emma. riktigt skönt vill jag lova, inte för varmt & inte för kallt. nästan 6 timmar låg vi där nere & stekte samtidigt som vi snackade massa skit & skrattade åt roligt folk. vi tog dock en paus i solandet när vi blev hungriga, då fick det bli 8glas och kycklingfilé. sjukt gott men kasnke en aning salt :) haha
Sommarkänslan har varit riktigt hög hela dagen idag isf, så jag är lika glad ikväll som jag var igår. eller kanske inte riktigt. När jag kom hem började jag & pappa ta upp massa mått på hur vår nya altan ska se ut. Sedan började jag lite smått att rita upp hela skapelsen på Sketchup. Ser riktigt bra ut måste jag säga. Hoppas bara jag får se resultatet innnan jag åker över den stora Atlanten. & appropå USA, kollade på deras match mot spanien i confederations cup med och det vart ju för tråkigt. Även ganska orättvist tycker jag. Att ramla ihop utan någon anledning ska ju bara vara små fula italienare som gör. ibland är fotboll tråkigt! Jag längtar dock till VM nästan sommar, kommer bli kul att se det från USAs sida.

men nu ska jag göra annat
Pusspå't


haha, dom är söta ♥


Tisdag?

Vet ni vad? Jag fick precis kolla i kalendern för att se vilken dag det var :) Nuu är det sommar på riktigt!

Jag tror faktiskt det var längesedan jag var så här glad utan någon speciell orsak och det känns riktigt bra måste jag säga, konstigt nog :P haha. Dagen idag har bestått av någon timmes solande i trädgården innan rastlösheten tog över och gräset klipptes istället. Det vart riktigt jobbigt må jag säga (ja, jag är klen), sjukt varmt dessutom. därefter lite annat som måste göras ibland innan det bar av till träningen. En ganska slapp sådan och det var väl tur annars hade vi överhettats. Men om man kollar på vädret så verkade det som vi får lov att vänja oss vid det, ca 20-25 hela veckan ut :) Om det är okej att klaga lite så vill jag bara säga att det kommer bli jobbigt eftersom vi har match både lördag & söndag.
Nu ikväll har det kollats på U21 matchen med en kall cola och lite chips och den var ju en ganska underhållade match så det var kul. semifinal nästa!

Blev även bestämt idag att det blir utgång med Te1a vänner på fredag, himla skoj allt :)
Nejni, nu får det bli några OTH avsnitt innan sängen, ska upp hyffsat tidigt för beachen imon med Carro. För övrigt vill jag bara säga att det knappt känns som jag själv skrivit detta. Känns lite för positivt helt enkelt.

Ni är bäst ♥ (och jag menar verkligen alla mina 5 läsare)
Pusssssssss  

Min arm som ser ut som gummiarmen i Harry Potter.

Change

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström samtidigt som jag väntar på att Emma & Carro ska komma hit. Vi ska grilla på min Altan ikväll och bara ha det skönt. Känns helt fantastiskt att sommaren verkligen är här nu! Hela dagen har jag i stortsätt solat, först med Carro på Vätterstranden, men det blev ganska snart för kallt så vi gick hem & la oss i min trädgård istället. Mycket härligt och lite färg har man faktiskt fått så allt känns toppen just nu. :)

Midsommarhelgen spenderades i Karlsborg precis som alla andra år. Lika kul & mys som vanligt. Bilder kommer inom det närmaste! Även lite bilder från fotbollskolan ska väl kunna komma upp.

Nu är sötflickorna här ♥
Byeee

Studentdagen

Tänkte ta en uppdatering om studenten nu, är ju på tiden.
Dagen började redan kl 05 för att fixa iordning sig för att sedan fara till Angelica till kl 6 för champagnefrukosten. Där skrevs det också i mössorna & allt vart mycket trevligt. dock försade regnet ner utanför fönstret, men det visade dig sedan att det faktiskt inte gjorde så mycket.
Vid 8 skulle TETE3 befinna sig i skolan för fotografering. Jag & några till blev lite sena på grund av skor som åkte av hela tiden. men fotograferingen gick fort och sedan hade vi nästan 3 timmar innan vi skulle vara i kyrkan. Alla som var i skolan var helt galna, det hoppades på skåpen & vältes skåp lite här & var men kul var det! Klassen gick in i C datasalen & satte på massa hög musik & det dansades runt. Vi dansade på borden och var bara så sjuukt lyckliga & glada hela bunten! Overheadapparaten användes som discolampa och det skrevs ut massa lappar som det stod TETE3 FUCKERS!!!! på, de delades sedan ut i hela skolan. Att det vart absolut förbjudet att ta in alkohol på skolan struntades det fullständigt i, och vi övade även på våran utspringningsdans :) Allt var helt enkelt underbart & jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv innan !
Vi vandrade sedan bort mot sofiakyrkan där vi officiellt tog studenten, alla som spelade var duktiga men annars var det väl ganska tråkigt. Man var trött redan då så det vart segt. Norrahammars musiktåg tog sedan över & vi alla vandrade efter dem tillbaka till skolan i regnet. Vi åt en sketen liten kycklingwrap innan vi gick upp för de hemska H trapporna en sista gång in till klassrummet för att få våra betyg och spana på föräldrar osv som stod där ute i regnet & väntade. sjuk känsla !
liten innan kl slog halv 2 ställde vi oss vid dörrarna redo för att springa ut, då var man sjuukt nervös verkligen! när E-type började spelas i högtalarna vart det dags & vi sprang upp på scenen och gjorde våran dans & gick sedan till föräldrarna och vännerna. Man överöstes med blommor, gosedjur & kramar. det togs massa kort som alla blev heeeeemska, innan jag skulle försöka ta mig tilbaka till skolan igen vilket inte var det lättaste. gick säkert 10 min runt i cirklar mellan allt folk & mellan alla paraplyer. tillslut lyckades jag iaf & gick bort mot skåpen. därefter hoppade vi på vårat snygga flak och dunkade Håkan Hellström samtidigt som vi sjöng sönder våra halsar. det regnade men eftersom det inte vart så kallt gjorde det inget! Allt gick så sjuuuukt fort & innan man visste ordet av vart man redan hemma igen & tog emot alla gäster! Där åts det, öppnades massa fina presenter mm. Bästa (tror jag) var från Carro & Emma! aa, eller egentligen vet jag inte vad det är, men taack<3 !
runt 7 sådär åktes det ut till camilla för förfest. En något udda sådan skulle man kunna säga, den hade helt enkelt allt. I slutet började det gå något över styr så det bestämdes för att åkas in till Sliver runt 11 tror jag. Detta vart dock inte det lättaste av olika anledningar och det tog ganska lång tid innan jag & elsa väl kunna shakea loss på dansgolvet. Men när vi väl gjorde det fick man tillbaka studentkänslan! :) när det stängde gick jag elli & teknikpojkar till donken. fick mig en titt nere i rummet under! där alla hade barnkalas innan nivet. Sedan började tröttheten ta över så det blev taxi hem innan man i stortsätt däckade i sängen runt 4 !

Sjuuuuukt rolig & lycklig dag!! Önskar att jag kunde återleva den minst 1 gång varje år!
Taaack alla Tete3or som gjorde dagen till den bästa ♥ (kanske några andra med)

Champagnefrukosten bilderna & bilder från tältningen kommer så snart jag hämtat kameran från Angelica!


Det var allt, har tyvärr inga bilder från Camilla & det. resten kommer som sagt en annan dag !
PussPå't


<3

Jag ville bara säga att jag har världens bästa vänner <33
Ni betyder allt, bara så ni vet  ♥


(en lång uppdatering om gårdagen kommer senare, för jag har nog aldrig varit så här trött i hela mitt liv)

Student 09!

Jistanes!! JAG TAR STUDENTEN IMORGON :D
12 års pluggande är äntligen över & nu väntar USA (så småningom) !

Jag är nervös, jag är nervös, jag är nervös, jag är tröttast!
förresten, tältningen igår & allt runt omkring vart huuuur bra som helst! synd bara att det var tvunget att vänta ändå tills två dagar innan studenten vi gjorde någonting med klassen. eller aa, hälften av den iaf. trist!

Nu skriker sängen på mig så det är dags! lika så bra, då kommer morgondagen fortare ;)
La upp denna bilden för längesen med bildtexten "Student 09" och nu får den äntligen användas! :)

Look what I found



Kollade bland gamla bilder & hittade denna godingen :)
Jisses vad vi skrattade åt det hela, det var när vi var i Göteborg med skolan. Angelica säger att det är en ensam-mamma-söker-man som gick framför oss. Jag tar upp kameran direkt utan att tänka på mördarblixten. Som tur är märker han inte det men tyvärr går hans två vänner (?) en aning bakom som var snälla nog att berättade för honom att några fans fotograferade ;) hahaha som tur var hade jag & angelica redan kutat in i närmaste affär så det var elsa & camilla som fick ta mördarblicken istället !
Vi skrattade så vi höll på att dö därinne i affären och elsa & camilla kom springandes in inte långt efter! hahah.
sånna här bilder väcker verkligen minnen! ♥


3 dagar kvar...

Heeej alla :)

jag har väldigt svårt för att komma på nått "försnack" så att säga så jag hoppar direkt till att beskriva dagen som har gått. den började med lång frukost till några OTH avsnitt. det är nog något av det bästa som finns att gå upp hyffsat tidigt (kl 10 är väl tidigt?) när man är ensam hemma & kolla på nått bra samtidigt som man äter frukost lääänge! :)
sedan bar det av till skolan där det skulle bestämmas lite till studenten. betalades 300 kr till flak, pynt och frukost samt visades det upp en snygg dans som ska utövas på fredag! nått ni andra kan längta till säkerligen, för jag lär inte komma ihåg hur jag ska göra. Det bestämdes även att TETE3 ska tälta imon utanför H-huset! ska bli riktigt roligt måste jag säga, speciellt eftersom det kommer bli den enda klassfesten vi har på våra 2 hela år tillsammans. riktigt dåligt! får hoppas bara att det inte regnar, för då rinner väl planerna bort dom också. ser ju inte så ljust ut nu minsann...

Nu börjar scrubs, så det får bli lite koll på det innan sängen!
PusssPå't

En bild från Göteborg för ganska längesen,
tyvärr det närmsta jag kom en klassbild.


Fågeltrubbel

Vi har en fågel i trädgården som går till attack! detta betyder att om man ska gå ut måste man sätta på sig regnkläder och kuta så
fort man kan in i bilen. annars blir det jobbigt.

haha, det får bli bössan så fort pappa kommer hem ;)

100

detta blir mitt hundrade inlägg !!
haha, det är ju faktiskt ganska så dåligt med tanke på att jag haft denna bloggen ett ganska bra tag nu, men vad gör väl det?

gårdagen var riktigt seg, sov enda till 2 (!!!) & vart sen hemma hela dagen & sysslade med lite allt möjligt. ganska tråkig dag i sig, men mamma lyckades klämma ur sig en ganska rolig kommentar som livade upp lite iaf :) det var iaf när vi kollade på Sverige - Danmark (som förövrigt var riktigt tråkig & dålig) som hon frågade ifall det var Markoolio som kommenterade matchen? haha. att hon dessutom blev lite småsur för att jag skrattade & tyckte det var dumt sagt "men det låter ju som han", gjorde saken ännu bättre vill jag lova !

Idag ska jag träffa Elli & Frida tror jag minsan, vet inte vad som ska hittas på men som alltid kommer det bli himla kul :) spelar liksom ingen roll om vi är i Turkiet och festar eller ligger hemma på Grundströms ryamatta, massa skratt blir det ändå ;)
PussssssPå't
 

♥ ♥ ♥

dessutom...

en ny design ska snart vara på gång för annars tänker jag definitivt inte fortsätta blogga. nått mer oinspirerade får man ju leta efter!  

Vill också säga att Tryck&Rull UF igår fick fram sina första 4 produkter !! dom blev faktiskt vääldigt fina & fungerade utmärkt! dock ingen försäljning (är ju en aning sent nu) men mats fick den första uttryckaren :) Som tack för MVG:t skulle man ju kunna säga! haha
Pusssssssssssssssssssss
 

I'm back !!

Jag är nu officiellt tillbaka från en månads paus från bloggandet. en heel del har ju hänt sen dess kan man ju säga.. självklart kommer jag inte ihåg någonting just nu förutom balen men den var iaf väldigt roolig :) Jag var dock sjukt nervös hela dagen innan och ända fram tills vi rullade in framför stora hotellet. Men hela kvällen var jättebra fram till slutet av efterfesten då tröttheten tog över. Maten var god förutom förrätten som var de mest vidriga räkorna jag någongång smakat. På efterfesten dansade vi loss & elsa var helt klart sötast av alla :) meen som sagt, det är ju du & jag som aldrig dansar <3
bilder från kvällen kommer när jag sitter vid min vanliga dator igen!

Idag blir det till att bara va hemma & vila, iaf på dagen. har så fruktansvärt ont i knät efter att jag suttit på en boll igår? kunde iaf knappt sova inatt så är lagom pigg förtillfället. gick dessutom upp tidigt för att ringa vårdcentralen & rådfråga. tydligen ska det vara överansträngt även om det känns som mitt knä isåfall skulle vara lite väl mesigt om det blir anstängt av att bara resa på sig? uuuuuudda! tanten sa iaf att bästa medicinen var vila & ipren för smärtan, så jag antar att vi har min kväll redan där kanske. trist
nejni, nu blir det åter till soffan ;)
Puss på't ♥


RSS 2.0