Studentdagen

Tänkte ta en uppdatering om studenten nu, är ju på tiden.
Dagen började redan kl 05 för att fixa iordning sig för att sedan fara till Angelica till kl 6 för champagnefrukosten. Där skrevs det också i mössorna & allt vart mycket trevligt. dock försade regnet ner utanför fönstret, men det visade dig sedan att det faktiskt inte gjorde så mycket.
Vid 8 skulle TETE3 befinna sig i skolan för fotografering. Jag & några till blev lite sena på grund av skor som åkte av hela tiden. men fotograferingen gick fort och sedan hade vi nästan 3 timmar innan vi skulle vara i kyrkan. Alla som var i skolan var helt galna, det hoppades på skåpen & vältes skåp lite här & var men kul var det! Klassen gick in i C datasalen & satte på massa hög musik & det dansades runt. Vi dansade på borden och var bara så sjuukt lyckliga & glada hela bunten! Overheadapparaten användes som discolampa och det skrevs ut massa lappar som det stod TETE3 FUCKERS!!!! på, de delades sedan ut i hela skolan. Att det vart absolut förbjudet att ta in alkohol på skolan struntades det fullständigt i, och vi övade även på våran utspringningsdans :) Allt var helt enkelt underbart & jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv innan !
Vi vandrade sedan bort mot sofiakyrkan där vi officiellt tog studenten, alla som spelade var duktiga men annars var det väl ganska tråkigt. Man var trött redan då så det vart segt. Norrahammars musiktåg tog sedan över & vi alla vandrade efter dem tillbaka till skolan i regnet. Vi åt en sketen liten kycklingwrap innan vi gick upp för de hemska H trapporna en sista gång in till klassrummet för att få våra betyg och spana på föräldrar osv som stod där ute i regnet & väntade. sjuk känsla !
liten innan kl slog halv 2 ställde vi oss vid dörrarna redo för att springa ut, då var man sjuukt nervös verkligen! när E-type började spelas i högtalarna vart det dags & vi sprang upp på scenen och gjorde våran dans & gick sedan till föräldrarna och vännerna. Man överöstes med blommor, gosedjur & kramar. det togs massa kort som alla blev heeeeemska, innan jag skulle försöka ta mig tilbaka till skolan igen vilket inte var det lättaste. gick säkert 10 min runt i cirklar mellan allt folk & mellan alla paraplyer. tillslut lyckades jag iaf & gick bort mot skåpen. därefter hoppade vi på vårat snygga flak och dunkade Håkan Hellström samtidigt som vi sjöng sönder våra halsar. det regnade men eftersom det inte vart så kallt gjorde det inget! Allt gick så sjuuuukt fort & innan man visste ordet av vart man redan hemma igen & tog emot alla gäster! Där åts det, öppnades massa fina presenter mm. Bästa (tror jag) var från Carro & Emma! aa, eller egentligen vet jag inte vad det är, men taack<3 !
runt 7 sådär åktes det ut till camilla för förfest. En något udda sådan skulle man kunna säga, den hade helt enkelt allt. I slutet började det gå något över styr så det bestämdes för att åkas in till Sliver runt 11 tror jag. Detta vart dock inte det lättaste av olika anledningar och det tog ganska lång tid innan jag & elsa väl kunna shakea loss på dansgolvet. Men när vi väl gjorde det fick man tillbaka studentkänslan! :) när det stängde gick jag elli & teknikpojkar till donken. fick mig en titt nere i rummet under! där alla hade barnkalas innan nivet. Sedan började tröttheten ta över så det blev taxi hem innan man i stortsätt däckade i sängen runt 4 !

Sjuuuuukt rolig & lycklig dag!! Önskar att jag kunde återleva den minst 1 gång varje år!
Taaack alla Tete3or som gjorde dagen till den bästa ♥ (kanske några andra med)

Champagnefrukosten bilderna & bilder från tältningen kommer så snart jag hämtat kameran från Angelica!


Det var allt, har tyvärr inga bilder från Camilla & det. resten kommer som sagt en annan dag !
PussPå't


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0