<3

Klockan är nu halv 11 på morgonen, har varit vaken 2,5 timme och har sovit 11 timmar inatt. Ändå är jag så trött att ögonen går i kors titt som tätt. Har The Gang haft en helt fantasisk återförening i San Francisco i helgen? JA!
Vi har gjort allt möjligt! Alcatraz, shopping, sightseeing i San Francisco och tagit en roadtripp ner till Pismo Beach för party & surfing för att nämna några saker. Var så underbart att träffa varanda igen efter 8 månaders saknad.

Som ni kanske förstår kommer inte detaljuppdateringen nu utan en dag då jag känner mig lite mer levande, men ett litet smakprov på ett par bilder kan ni få iallafall!








Jag älskar er vänner ♥


Back to school!

Jag är leeeedig! Ungarna är i skolan och det känns helt fantastiskt! Ska bli så jäkla skönt att kunna ha ett riktigt schema nu & inte bara gå runt här hemma hela dagarna. Den äldsta pojken började middleschool idag så nu blir det skollag & cheerleaders & hela faderullan. Ska bli riktigt kul att se om han förvandlas från barn till ungdom under den närmaste terminen!

Annars så har helgen rullat på grymt fort som vanligt. Hämtade upp Lisa på flygplatsen i lördags & sen drog vi hem till mig & slappa i några timmar innan vi åkte & hämtade upp en ny aupair som bor på hotell här i Frisco just nu. Dom har precis flyttat hit & flyttar in ett hus också här i Frisco på lördag. Stacy heter hon & är från Australien. Mycket trevlig tjej så det känns riktigt bra faktiskt. Vi åkte och åt på cheesecake factory och sen åkte vi till shop's of Legacy som vanligt för att bara känna på stämningen. Lisa sov sen här hos mig & vi bäddade ner oss i gästrummet. Dock snarkade en förkyld Lisa sig igenom hela natten och runt kl 3 klarade inte jag mer utan gick upp på mitt rum istället. DÄr funkade in luftkonditioneringen så det var varmt som fan men kändes ändå bättre än snarkningar, haha. Lyckades dock inte somna förrens efter 4 nångång och kl 8 sparkade Lisa in dörren & undrade vart jag tagit vägen.
Söndagsplanerna var aupairmöte, lunch på Chilis och sen bio. Såg Eat, Pray, Love med Julia Roberts och Tova Novotnty och det var väl första gången jag sett henne spela utan att prata värmländska.. Filmen var väl helt okej, och om jag varit piggare hade den kanske varit bättre.
Efteråt blev det jobbigt iallafall, Magdalena har fått en ny familj i Atlanta och flyttar på lördag. Eftersom jag åker till San Francisco på onsdag betyde det att det var sista gången vi sågs. Tårarna blev många, dels för att Magdalena åker & dels för att jag började förstå att Lisa åker också. Fyfan, att säga hejdå är det värsta som finns! Men som tur är kommer det ju nya aupairer hela tiden & snart har ju även Sara hittat tillbaka hit till Dallas!




Jobbig vecka

Det har nog varit en av de jobbigaste veckorna sen jag kom hit denna veckan och jag är mer än glad att den är över! Har besökt bilservicen 2 ggr på grund av läcka i ett av däcken på min bil. Fick då veta att båda däcken där bak behöver bytas vilket betyder ytterligare tid där nästa vecka. Har inte lyckats skriva in mig på nån collegekurs än eftersom jag inte hittar en ända som verkar rolig. Vill läsa en historia kurs men det verkar inte existera, så nu lutar det åt Tyska! Har ni hört nått så dumt? Susanne har nu åkt hem till Österrike vilket känns jättetråkigt! Magdalena har gått in i rematch vilket betyder att hon också åker snart. ALLA mina vänner kommer alltså att vara borta efter nästa vecka! Fyfaan. Jag har haft världens dåligaste tålamod och pojkarna har varit lite rastlösa vilket inte är en speciellt succéfylld kombination. Har sovit pissdåligt på grund av allt som hänt under veckan (eller inte hänt).
Jaah ni ser ju! Bara skit med allting liksom. Det ända som har varit bra med den är att det var den sista jobbveckan med sommarlov. På måndag börjar skolorna igen och nu förstår bara inte min lycka! Dagarna har varit räknade läänge. 
Imorgon kommer äntligen Lisa hem igen efter hennes semester i Miami så då ska jag hämta upp henne på flygplatsen innan vi åker tillbaka hem till mig. Det känns som att det var jättelängesen vi sågs trotts att det bara var lite mer än en vecka! Och på onsdag åker hon tillbaka till Tyskland och då kan vi inte ses på ett halvår. Kommer kännas så fruktansvärt konstigt. Vi har ju setts i stort sätt varje helg sen jag kom hit. Kommer sakna henne som en gnu!

Nepp, jag är så trött att jag inte har en aning om hur jag skrivit detta inlägg. Ska gå & lägga mig nu och sova ut riktigt ordentligt imorgon. Sen hoppas jag på en skypedate med hela tjocka släkten som befinner sig i Karlsborg för den årliga kräftskivan. Måste säga att det känns jobbigt att inte kunna vara med, men jag ska njuta av min sista helg med min bästa Lisa istället!
Nuuu går ögonen i kors ska jag få be och tala om. Tjenixen & god morgon Sverige!



Have been going like this all week!

Fredagsmys

Idag har varit en såndär dag när jag verkligen inser hur mycket jag kommer sakna mina små pojkar när jag åker hem. Min värdföräldrar är på en bröllopsfest just nu så det har blivit en lång jobbdag för min del. Närmare 13 timmar för att vara exakt och den är fortfarande inte över. Men det har gått sjukt fort verkligen och vi har haft riktigt mysigt!
Började dagen med mumsiga amerikanska pannkakor med nutella och sen begav vi oss ut i hettan. Åkte först och spelade lite baseball, sen drog vi en snabbis till Hobby Lobby så jag kunde köpa lite mer scrapbooking grejer innan vi avslutade med att hyra ett par filmer på Blockbuster. 
Nu ikväll har vi haft riktigt fredagsmys! Ville så gärna att de skulle få ha lite riktig helgkänsla som de annars inte har. Därför har vi ätit speciell god middag, ätit banan med smält choklad till efterrätt samtidigt som vi kollade på film med ännu mera godsaker! Precis så som en fredagskväll ska se ut liksom :)
För en stund sen ville de flytta in i mitt rum för att kolla på nästa film så nu sitter vi här, även att TVn på mitt rum är sämst, men tydligen är min säng skönast... 

Kan inte förstå hur tomt det kommer bli utan dom. De är ju som mina småbröder vid det här laget!


Hela Jedifamiljen, haha


12th of August

Heej alla fina!

Riktigt go dag idag! Fick nämligen ledigt fram till kl 12 vilket betyde välbehövlig sovmorgon & sen en skype med min fina vän Carro i nån timme. Nu sitter jag här med pojkarna & leker med lego som vanligt och sen ikväll ska jag möta upp fina vänner på Hard Rock Cafe i Dallas för en liten matbit. Får la se om det även blir en guidad tur för Lisas vän som är här på besök. Det var ju en sån hit när mina föräldrar var här (och på vänster sida har vi Reunion Tower om ni inte såg det när vi åkte förbi de andra 5 gångerna).

 
Beautiful Dallas...


Lite bilder som jag inte visat tidigare!


Lite turistande i Dallas med Sofia! Faktiskt första gången vi träffades!



Vi såg bland annat denna mycket snygga minnesplats för Kennedy!


Goda mangodrinkar från hard rock


Var på drive-in bio tillsammans med Jessica, Lisa & Sofia! Tyvärr är alla av dessa fina vänner borta inom 2 veckor..


Vi såg Killers iallafall i en bastuvarm bil


Jag & Sofia var på midsommarfirande på IKEA. Här sjunger några pinglor svenska sommarsånger, myckeet fint!


Sofia gillade maten, jag hade dock glömt bort mig & ätit lite för mycket innan..


Julis aupairmöte var rodeo i Mesquite!




Här jagar ca 100 ungar ett stackars får


Vääärldens godaste glass!


Fin kväll med underbara vänner


Åkte till stockyard i Fort Worth med Lisa & Sofia. Teexas Proud ;)







Jag fann mig några pojkvänner! Vi är alla väldigt lyckliga tillsammans!

Aah, får visst lägga upp lite mer bilder imorgon för nu väntar sängen på mig!
Puss på er alla där hemma, jag saknar er!


en rubrik

hopp, här vart det minsann dött! Har helt enkelt inte orkat och gör det egentligen inte nu heller men va sjutton, vill ju ändå komma ihåg vad jag gjort härborta!

Är så fruktansvärt trött nu vilket oftast betyder att man ha haft en riktigt bra helg och det stämmer även denna gången! I fredags efter jobbet åkte jag över till Lisa där jag träffade henne & hennes amerikanska vänner för lite sen middag. Alltid lika kul att besvara frågor om Sverige & aupairlivet när man träffar dom, haha! Blev även ett glasstopp på Sonic innan vi drog hem till Lisa där vi låg & pratade en lång stund innan somnade. Blev väckt aldeless för tidigt av Lisa som redan varit uppe en timme, åt en kanelbulle till frukost och sen begav vi oss ut för att spendera hennes presentkort från JCPenney. Efter ett par timmar kom vi äntligen därifrån med ett par skor & två sjukt snygga väskor!
På kvällen träffade vi 5 andra aupairer/studenter för middag i Plano. Två från Indien, två från Österrike, två från Tyskland och så jag då. Vi hade verkligen huur kul allihopa men jag är ganska säker på att personalen på stället inte hade lika kul! Meeeen, har man tomatsås på salladerna så får man faktiskt skylla sig själva. Därefter blev det lite häng hos en av oss innan vi såg Karate Kid på one dollar movieplacet. Om det var en bra film kan jag inte säga så mycket om, mådde nämligen skitdåligt hela filmen för att vi satt så nära duken och alla snabba rörelser gjorde mig helt yr & illamående! Stört verkligen.
Idag vaknade vi upp här hos mig och sen åkte vi och åt brunch på IHOP med Magdalena & Susanne. Sedan åkte jag & Lisa till flygplatsen för att hämta upp hennes vän som ska hälsa på här nu i några dagar innan de åker till Miami på deras resemånad. Några timmar spenderades också på ett outletmall i Grapevine, där jag köpte världens snyggaste boots förövrigt, innan vi åkte tillbaka till Frisco och shops of Legacy för mat återigen!

Det var min helg i stora drag!

Susanne, Angelica & Magdalena


Tjej som jag tyvärr glömt namnet på, Susan, jag & Lisa



Me and my best friend!


RSS 2.0