för bloggtöntarna:

Nils Grusberg eller Nils Grundberg ?
det var den stora frågan igår & vi satte tillochmed B&J glassen på det ;)
Jag fick rätt & därmed tillåtelsen att skriva detta på min blogg. utan tvekan Grundberg,  vem heter Grus i efternamn? det trodde jag bara existerade i alla våra gamla "sten"-skämt från ekhagentiden! :) hahaha


det fick bli allt för denna lördag, har en kär opponering som väntar!
Pussss ♥


TuttiFrutti kväll

känns otroligt skönt att äntligen vara på bättringsvägen ordentligt efter en hel vecka i sjuksängen. när jag gick till skolan idag kändes det som jag inte vart ute på flera år & solens strålar var underbara! förövrigt gick jag till skolan endast för religonsprovet vi hade idag om hinduism. kan la inte direkt säga att det gick sådär jättebra, men vad förväntas efter bara nån timmes plugg? aja, ett g lär det ju bli iaf.

kvällen kommer att spenderas hos en av mina allra bästaste vänner, nämligen frida. vi ska ha en tuttifrutti kväll eftersom det var år & dar sen den förra. så då blir det satc, B&J och troligtvis godis eller nått slags bak :) mums! jag tror att det kommer bli en utmärkt kväll med massa skratt i vanlig ordning, haha :)
annars kommer helgen bestå av mycket plugg & lite förberedelser till london. måste växla pengar & köpa lite grejs innan onsdag.


Nu är det mat på G!
Pusssssss

1 veckaaaaaa


Barabarabara 7 små dagar kvaaar ! :D
jag längtar söööönder


Puss alla söta ♥

Torsdag

känner att det har vart lite dålig uppdatering här denna veckan, så det är bäst att ändra på det nu!
denna veckan måste jag säga har vart himla go med massvis av skratt. Började i tisdags med en tråkig designlektion som behövdes göra lite roligare & sen dess har det bara fortsatt! man får ju allt lite känslor från den gamla goa te1a tiden då skolan var en enda stor plats för asgarv :) haha. på senare tid har det väl varit mer hårdplugg tyvärr. Dock är det ju bara ca 4 månader kvar så det är bara att kämpa på, hur skoltrött man nu än skulle vara.
Idag vart det en kortis dag eftersom vi inte hade nån uf, skönt tänkte jag för då kan man ju sova lite när man kommer hem innan helvetessamhällen ska göras klar. men nejnej, jag har heeeelt tappat min förmåga att powernapa. typsikt, jag som har varit så trött hela denna veckan att jag knappt kunnat hålla ögonen öppna (troligtvis orsaken till allt skrattade). Så istället blev det till att sätta igång och skriva klart samhällen ändå, trots tröttheten. Det har väl inte gått strålande direkt, har fortfarande lite kvar men jag hoppas kunna skriva klart det idag iaf. Senare planeras det en liten springrunda med carro för att kompensera träningen idag. bara jag inte halkar och dör så går det nog bra ! Annars händer inte mycket förtillfället, har så mycket plugg att jag skulle kunna drunka i det så därför är det mest det dagarna går åt till. men jag har ju iaf nått att längta till ! L o n d o n  är inte ens 2 veckor bort nu ! & där planerar jag att shoppa så mycket att jag kan kompensera upp den senaste tidens brist på det.
fast nu får det nog vara slut på struntpratet. känner att jag fortfarande är inne i ett lite för formellt språk för min smak, men det försvinner nog efter en stunds konverserande med vänner på msn ikväll :)

Bjuder på en ny låt från bästa MandoDiao som släppte nytt i förra veckan ! muuuums !
 
PussPlutt ♥

Grattis Carro !


GrattisGrattisGrattisGrattis bästaste bästa vän !! :)
Your one of a kind <33

Samhällshelvete

Samhällen är inte nådig, & jag har vart dum nog att inte jobba nått på lektionerna eller hemma förrens nu. Så ni sitter jag här med ett heeeelt arbete & måste tokplugga de sista veckorna innan det ska va inne. Suuck, varför gör man alltid så?
snart är lovet slut med, & jag har istortsätt inte gjort ett piss. bara segat loss järnet.
Ikväll ska jag dock träffa Carro & emelie. vet inte riktigt vad som ska hända men jag kan tänka mig att det blir mycket londonprat, det börjar ju närma sig nu. inte ens 3 veckor kvar ! :D & såklart massa onyttigheter med, men det hör ju till. haha, det är ju nästan så vårat lilla förbund inte spelar nån roll eftersom det blir att man äter så mkt när man får :P fast man slipper ju slösa massa pengar i skolan iaf, det är ju bra.

Nu är det nog bäst att jag börjar tyvärr.
PusssPå't

- Och nu knuffar vi allt vad vi har !!!

det är inte varje dag batteriet dör i bilen & man är tvungen att putta igång den på A6-parkeringen.
Livet är allt bra roligt ändå ! :)


Panik & kaos

för några timmar sen upptäckte vi att det va översvämning i våran källare & totalt stopp i avloppet. så alla träningskläder & bagar, stolar & allt annat skit som ligger uppradade där nere var dyngsurt ! det är ju så man kan hoppa av lycka ! Det är självklart att sånt här händer när pappa är ute & jobbar & inte kommer hem på nån vecka eller så. Så timmarna efter upptäckten har gått ut på att flytta ut alla grejer & ringa 100 samtal till pappa, kommunen, olika jourar & JRAB. först så kom en tjurig gubbe från kommunen för att tala om för oss att det är vårat eget problem & att de inte kan hjälpa oss. Därefter rings det till JRAB och dom föreslog att vi skulle vänta tills imon eftersom det skulle bli svindyrt bara för att det är söndag! typiskt. Nu får vi alltså inte använda något vatten alls förren imon, tur ändå att farmor bara bor 2 hus bort :) Men imorgon blir det att gå upp tidigt för att man inte vet när dom kommer och fixar det. Kan bli kl 7 eller 16. suuuuck.

men nog om det. Idag ska är det sista matcherna i tipshallen, skönt att det är slut sen eftersom det kanske inte är det roligaste jag gjort. Efter hoppas jag på att carro följer med hem hit & kollar på det nyaste OTH avsnittet :) weeeeii. Igår segade jag hela dagen innan jag åkte till Carro. Vi kollade på melodifestivalen, även om jag egentligen bara var intresserad av att kolla på jonathan fagerlund (?), eller egentligen på de som spelade i bakrunden, hihi. Men ingen annat fanns att kolla på så det slutade med att vi kollade på hela programmet. & jag undrar verkligen hur dom lyckats år efter år bara klämma in dåliga låtar? hur tänker dom? aja, framåt haqlv 1 sådär blev vi rastlösa & bestämde oss för att bygga en snögubbe, haha. snyggaste jag sätt på länge även om det tog ett tag innan vi kom in i byggandet. Kul kväll iaf !
borde plugga lite nu egentligen, men jag tror inte det kommer att bli nått av det...
Pussss

Gårdagens Stockholm

Var ju i Stockholm igår med alla teknikare så tänkte lägga in lite bilder från det. Dock fick man inte fota på möbelmässan & museet, så bilderna är mest från bussen :) haha
Aja, men dagen började iaf med att nick kom hit & sen hämade vi upp david & åkte till skolan. bussresan upp var la helt okej, vi kom iaf fram till möbelmässan sär vi fick gå i 3 hela timmar vilket var alldeless för långt! dessutom var det ganska ointressant så vi var mer inne på bjudgodiset & liknande. Ca en timme spenderades i en soffa innan vi kände oss tvungna att välja en möbel till uppgiften vi hade fått. ett ändå ganska coolt bord blev det :) sedan far vi vidare till nationalmuseet som vi i stortsätt bara gick in & ut ifrån. Efter det var det äntligen dags för min och niccos stora secondhand runda, trodde vi. Men första stället fanns inte ? andra stället som skulle vara sthlm bästa hittade vi först inte heller, men när vi väl frågade en person i affären brevid fick vi reda på att den hade flyttat, men hon tyckte veerkligen att vi skulle leta upp den ändå, för den var ju sååå bra ! men när vi väl hittat den efter att ha gått ganska långt visade det sig vara en butik på ca 10 kvm med endast pälsar & inga kläder för under 1500 kr ? inte direkt vad vi letade efter om man säger så.. vi hittade iaf en butik till som låg i närheten men det var samma utbud där, efter det sket vi i det & gick & åt en extremt salt middag ist ! haha, om vi inte haft så kul åt det hade det hela grejen vart väldigt misslyckad, men nu var ju inte fallet så. Vi träffade på isbjörnar bland annat som livade upp stämnningen :) hahaha. Men efter 3 timmars vandrande runt i stockholm var det skönt att sätta sig på bussen igen! & bussresan hem var rolig som vanligt, trots att man var dödligt trött & att det blev lite väl segt i slutet. Iaf, i stort sätt var det en bra resa, men bara för att teknik är bäst :) hihi






Delvis glada pojkar :)


OK ? (?)                        eller ?


Min & Niccos snyggaste elefant :) hihi




Nicks "levande" isbjörn, HAHAHA


Mer bussfolk på väg hem


Ready for the big city

Heej plutts

seeeg dag idag med vanliga lektioner hela dagen. Sen åkte jag hem & Carro & emelie kom hit nästan direkt. Vi skulle boka det sista till london nu! Så nu är både buss till & från flygplatsen & busskort bokat & betalat :) himla skönt, nu är allt klart att åka ! Bara en ynka liten månad kvaaar :D
Imooorgon blire huvudstaden för heeeela slanten & det ska bli massamassa kul! så imon lämnar bussarna ED vid halv 8 sådär för 4 timmars bussresa upp & sen möbelmässan! förra året var väl inte jättekul kanske så får hoppas att det blir bättre denna gången ! Sedan en förhoppningsvis snabb runda på nationalmuseet innan Nicks & min second hand runda börjar :) wiiie, här längtas det massor ska ni veta! haha, fast för det mesta brukar ju bussresorna vara roligast! Det ska också bli min debut att åka bil till skolan för första gången, tur att jag har Nicoline & david som moraliskt stöd ! Kameran, alla dumlekakor & plånboken är framlagt så jag inte ska glömma det viktigaste. haha, nu ska jag nog börja göra mig iordning för sängen, är sjukt trött !
Pussspearls ♥


Februari


Heej alla !
orkar egentligen inte med nått inlägg, men nått litet ska man la kunna fixa !

heelgen har varit lugn & skön ! I fredags hamnade jag, emma & carro på brunnen där lite folk från skolan spelade. lite för varmt & litet för att det skulle bli riktigt bra, men dom var duktiga iaf ! sedan köpte vi godis på hemmakväll & hyrde en film innan vi åkte hem till emma. Lördags, först några timmars jobb. sen hem till tv där det blev några timmars degande innan jag gick in till farmor och spelade spel i brist på annat. tog extremt lång tid eftersom vissa har en tendens att prata för mycket. :) haha.
Idagens har det städats & gåtts på bio. Australia, den va mycketmycket bra bara en aning lång! & nu sitter jag här då & bara är väldigt trött. Men det gör inte så väldans mycket. nästa vecka blir troligtvis väldigt bra ! kort dag imorgon, syodagen på tisdag där man väljer själv vad man vill gå på, vanlig (äcklig) onsdag, stockholm på torsdag med tekninkarna & halvdag på fredag :) & sen är det ju LOV, underbart! efter det lär veckorna gå fort till London !! :D Jag tror inte man kan längta mer...
Pussss

RSS 2.0