Nu skiter vi i 2008

  • London
  • 19års dag & förhoppningsvis MandoDiao
  • Bal
  • Studenten
  • Coldplay
  • USA i september (efter det ganska oklart änsålänge liksom)

2009 har inte ens börjat än, men jag har ganska mycket klart redan nu. :) Det kommer bli liivets år! Så nu vill jag hellst glömma det mesta med detta året & bara se framåt! Skiter även i nyårslöften & sådant, har aldrig lyckats innan så varför skulle jag göra det nu?

Nu väntar jag på att klockan ska bli 5 så jag kan hämta upp dom bästa & sen fira en bra nyårsafton, utan alkohol & festande troligtvis. Ska köra & jobba imon :P haha. Men det tycker jag inte gör ett enda dugg!
Puss & Gott Nytt År !


Folk säger:

Jag & Frida höll innan idag på med ansökningarna till AuPair.

Day? Month? Year?
- Monday, May, 1990

Where do you usually drive?
- BUSROADS?!?

Troligtvis ingen som fattar mer än vi, men är tvungen att skriva upp så man kommer ihåg!

Winter


Kalas x 2

Efter två dagars slapp framför datorn & Tvn, skulle det igår firas 2 gånger. Emma & Pappa (som båda fyller idag). Så på dagen bars det först av till a6 med carro för att hittas presenter till de båda. Men fy faan för mellandagsrea, sjukt för mycket folk som bara går långsamt & tar upp plats. Vart la först säkert en timme bara inne på Ur&Penn, där det var extremt varmt & jobbigt. Men Carro fick till slut två snygga klockor ! Vi hittade heller inte vad det var vi skulle köpa till Emma, så det fick bli en oseriös present bara för kvällen. Först hade vi tänkt att vi då skulle ge henne ett presentkort på Donken för ca 30 kr, men det var slut (!!!!) så det fick bli lite suddisar bla. :) 
Sedan hem för att äta mat med folket som var hemma & sen iväg till Emma. Där bakades först en sjuukt god tårta, & jag brukar inte ens gilla tårta! Sedan badade vi i tunnan & pratade om allt och inget tills hela mina händer var lika skrynkliga som en 90årings. Då var det dags att gå in ;) haha.  Sjukt gossig kväll måste jag säga!

Some pictures:


  



PussPå't


New moon

Heej folk!
Annandag jul idag då, brukar även den vara en familjedag för min del, men inte detta året ! känns ganska bra måste jag säga, tycker nog att jag ser dom tillräckligt ändå denna årstiden! Så idag tror jag att det blir en heel dag hemma, ska börja läsa på New Moon jag fick i julklapp. den läär ju vara sjuktigt braa! Sedan ska jag också börja kolla lite på ansäkningarna till AuPair idag, är ju så otroligt mycket att göra med det så det är lika bra att sätta igång !
Endast ca 9 månader kvar nu ! oooh, det ska bli så kul. bara det blir som vi tänkt oss ;) haha
Mellandagsrean får vänta tills imorgon skulle jag tro, har två födelsedagsbarn som fyller år innan nyår som måste köpas till. Pappan & Emma. samma dag & allt ! Så det ska fixas, & tro det eller ej, jag vet redan vad jag ska köpa till Pappa! :)

Igår vart det först lutfisk (annan mat, tack) inne hos farmor. Mycket trevligt med spel bla. Sedan drogs det bort mot huskvarna med alla teknikare & Carro&Elli. Kuul att träffa folket även om det inte blev så länge. Några skulle ut så Jag & carrot åkte hem till mig och kollade på Sunes Jul. Många skratt & mycket choklad senare gick flickan hem. Bra dag iaf!

Neej, nu kan jag inte hålla mig mer! Till boken!
PussPå't

Update:

folk !! deeet snööööööööööar :D


God Jul

Då var det äntligen Julafton, dagen vi alla har längtat till så länge... eller ?
Om jag har längtat så är det nog för att äntligen behöver man inte tänka på julklapparna & sånt trams längre, nu kan man börja njuta av lovet istället.
Har haft sjuktligt mycket att göra nu dom sista dagarna innnan jul så har inte kunnat uppdatera nått direkt.
Igår så inhandlades dom sista julklapparna, det julstädades & jag slog in alla paketen. Hann även med en liten promenad med Carro för att överlämna Coldplay biljetten! Var ju även på Fuji foto centrer ett antal ggr, ändå lyckades dom aldrig göra nått rätt ! så därför ska jag aaldrig mer gå dit igen, vilket jag inte tycker att nån annan borde göra heller. iallafall inte om ni har en någorlunda annorlunda beställning. Nu är allt med fotorna iaf klar, dock fick jag göra det sista själv. sjukt irriterande!

Såhär blev iaf resultatet, tycker faktiskt att det blev ganska bra :) Får hoppas att snorungen till bror blir glad nu!

Nu ska jag göra mig iordning det sista, så God Jul på er alla !
Hoppas på en fin dag, även om den är väldigt föör mycket grön. Får se om julkänslan kommer sedan inne hos farmor kanske, till Kalle om inte annat! :)
PussPå't

Stress

Nu ska jag ner och bråka med Fuji foto center på stan ! dryga jävlar som inte gör annat än fel.

Julshopping = död


Kom precis hem efter ungefär 5 timmas julshopping. Ändå är jag låångt ifrån klar med alla julklappar, fast har iaf kommit en bit på vägen vilket känns otroligt skönt! Har varit runt i hela Jönköping verkligen, ändå slutade det med att alla julklappar inhandlades på IKEA. tänk vad många timmar jag kunde sparat?
Nu har jag iaf en sprängande huvudverk & är sjukt trött. Julshopping är verkligen nått av det värsta som finns, tom värre än MKU. Hatar alla stressade människor i affärer med för hög julmusik. Kan inte säga annat än att jag längtar tills julen är över, så slipper man all stress & kan bara ha ett bra lov ! Spec eftersom julkänslan är lika med noll. känns mer som att vi ska ha höstlov eller liknande ist.
Shit, jag måste försöka bli mer positiv. Men just nu är det inte lätt !

PussPå't

2dagar...

Bara 1 lektion & 1 avslutning innan J U L L O V ! ! !
ska bli så uuuunderbart skönt så ni antar bara inte !

Jag har dock lite panik, knappt börjat med julklapparna än ! ska försöka ta tag i det imon efter fikan med Carro&Emma :) den stora frågan är bara vad jag ska köpa till brodern & fadern min, jiistanes !

PussPå't


Dance With Somebody


Mando Diaao

lalalalalalalalalalallalalalala :D
Fick precis veta att Mando Diao ska spela i göteborg den 24 april, på min födelsedag & allt !! Kvällen & resten av livet är räddat ! :D:D:D


PussPussPussPussPussPussPuss(x1000000000000)

Futsal söndag

jaah, fotbollen gick väl inte strålande direkt. Första matchen mot vårat andra hallbylag, dom vann med 2-1. Andra matchen mot huskvarna dr vi förlorade med ganska mycket. men vad förväntar man sig utan målvakt mot ett division 3 lag? (man måste ju få skylla på nått) Men bättre lycka nästa gång liksom :) Var även sugit att jag såklart blev själv utan mina ekhagsvänner i mitt lag. gjorde att det inte blev riktig lika kul att spela. menmen, sånt man får ta :P 




Upptäckte precis att jag bara har en lektion imon som inte börjar förrens kl 3 ! det är ju liivet :) så det blir en lååång sovmorgon imon, och sen några timmars Cad. helt okej måndag liksom. Får även lön imon, dock kommer väl hela den gå åt till julklappar. suck.
Nu ska jag kolla på Sex and the city, för wallander suuuuuuger !
PussPå't

Ännu en helg..

Helgen har vart bra !
I fredags firades becca som fyllt år. först en kul förfest hos henne innan det bars iväg ne mot stan, dom andra hämtade stämpel på centrum, men jag kände inte för't plus att jag är ganska pank dessa dagar (iaf tills imon). Sedan blev det amor en stund där Martin också firades av alla teknikare :) När dom andra gick till centrum sen så följde jag med pojksen till donkis en stund innan hemfärd med davids bror :)
Igår bakades det pepparkakor för tredje gången detta året, men hos farmor med alla kusinerna denna gången. alltid lika kul trots en halvt fungerande cd-spelare. Dock blev det inte jättemånga peppisar bakade, degen är ju betydligt godare ! haha. framemot kvällningen bar det återigen in till farmor & farfar. Guldbröllop skulle firas lite halvt, men jag vart inte kvar spec länge. Carro & jag åkte ner till caffepaus & fikade, sedan hem till henne igen & kollade på Kopps. hiiimla kul film asså!
Idag blir det först massamassa pluggande, har fyra inlämningar till nästa vecka. sjukt kul såhär veckan innan lovet. Vid halv7 drar jag mig bort till tipshallen. seriespel på G, kom inte & kolla!

PussVänner

18 år !


GrattisGrattisGrattis på 18-årsdagen min vän! :)
Imooooorn blire feeest

Igår

jaaap, igår var det ju dags för nationella då. det va verkligen sjuukt svårt & än har jag inte träffat nån som tyckt det gått bra! Iochförsig hade man väl inte förväntat sig att det skulle lätt direkt, men jag fattade inte ens vad man skulle räkna ut. illa
När man kom hem blev det lite tid i soffan framför tvn innan jag gav med ut med bilen i snöstormen. kan helt ärligt säga att det var bland det läskigaste jag gjort ! ingen sikt alls & dum som jag var kom jag ut på motorvägen & hela bilen skakade för det va så mkt snö på vägen. nästan en näradöden upplevelse skulle jag säga ;) Mitt mål var iaf gräshagen & jag körde först sjukt fel så fick ringa pappa! haha. På gräshagen gick jag på en kortis jobbintervju, dock vet jag inte rktigt om jag vill ha jobbet om jag får det.
Efteråt åkte jag direkt till Elli, efter en snabbis på tokarp (åkte fel igen). Där spelades det spel åts kladdkaka & skattades en hel massa. Från början var det tänkt att vi skulle gå ut, men det var inte nån som var riktigt tagg på det. Så det blev mys ist. en heeeeel del goa kommentarer, spec från allas våran Angelica! men dom kan vi ta en annan gång. :)
idags födelsedagsbarn Becca (GRATTIS!!) & frida kom förbi en stund med.
heelkul kväll iaf!

Nu ska jag äta frukost för jag har inte ätit nått sen kl 2 igår, om man bortser från kladdkakan då. Min mage kurrar loss. Sedan blire en liten sväng på stan för att shoppas presenter & förhoppningsvis några julklappar !
PussPå't

COLDPLAY!

Yeeeeees,bokade precis två biljetter till Coldplay !!!
Kan det inte vara den 22 augusti imorgon??
Jag är sååååå glaadglaadglaaaaaaad !!!


Paus

En snabb paus i mattepluggandet.
Jag har egentligen bara en sak att säga, MatteD nationella är INTE livet !


PS

Känns så otroligt bra att denna helvetesveckan äntligen är över!

2:a Advent

ännu en helg är förbi, dock har inte denna varit riktigt så rolig som dom brukar vara. Vart ledig i fredags, sjukt skönt att få sova ut ordentligt efter en skolvecka med för lite sömn. Kan inte somna & när jag väl gör det vaknar jag ca 15938276739 ggr varje natt. Mycket kul ! Iaf så var jag hos mormorn min & hjälpte henne med lite julstädning innan jag begav mig till Emma (först ett stopp på willys såklart, vore inte helg annars) för att baka pepparkakor & lussebullar. Vi hade dock inte kollat vad som skulle vara i bullarna, men det löste sig tillsist. Tur att Carro bor så nära ;) Men baket gick bra & endast en plåt blev vidbränd. När allt var klart åt vi oss tjocka & kollade på scrubs, mycket bra! Jag mådde inte bra när jag kom hem sen, blev lite föööör mycket ojäst deg. haha



Lördagen började först med några timmars jobb. väldigt mycket att göra faktiskt om man jämför med de senaste veckorna. När jag kom hem var jag på sjukt dåligt humör så hela kvällen spendeades deppandes framför sex and the city.
Idag då, istort sett har jag haft huvudet djupt i matteboken hela dagen, med undantag för en tripp till A6 med mammi för att kolla ut mina egna julklappar & en snabbis till Mcdriven med Carro. Nu är jag trött, mätt & lite småtjurig. Kanske med tanke på att jag måste plugga matte som en gris varenda ledig minut imorgon & på tisdag. Eftersom det inte heller går det minsta bra gör det ju bara saken värre. Får tänka positivt, efter onsdag är matten slut ! förhoppningsvis ända tills jag ska hjälpa mina egna barn med läxor osv. Känns otroligt bra !!

Nu får det bli ett avsnitt av satc innan sängen
PussPå't

regn & rusk

tjeenare !

tisdag är det & en ganska grå sådan, har väl regnat konstant hela dagen. Är väl kanske inte jättetaggad för att gå ut & springa sen på träningen. Men det ska väl gå det med.
Har precis tagit en paus i samhällspluggandet. Kan ju behövas eftersom det är otroligt tråkigt & verkar som det aldrig tar slut.

Har inte ett piss att skriva, är på väldigt dåligt humör pga massa olika anledningar.
veckan är dock väldigt skönt med mcket ledigt bla. enda bra kan man väl säga. suuck
PussPå't


London

Hotell bokat igår & nu är även flyg betalat & klart !!
Endast 2 månaders väntan innan det är dags att åka :)


RSS 2.0