Just nu:



Vi har haft vääärldens händelserikaste kväll, haha
Hon är braaa ♥

Alicante

Idag blev det klart att jag & Carro åker till Alicante den 24-31 augusti!!! Jag är så glad så jag kan spricka. känns dessutom underbart att ha något att längta till nu när jag börjat jobba..

dags att börja jobba på spanskan nu igen då ;) haha


Nu hoppas jag på regn

Idag är min sista lediga dag innan jag börjar jobba. kommer att jobba nästan hela juli så just nu vill jag bara att det ska vara augusti. dessutom är det ju då allt roligt händer. hoppas verkligen för min egen del att det kommer va halvdåligt eller riktigt dåligt väder dom timmarna jag jobbar. Annars kommer det bli heeeemkt att jobba, värmen därborta är fruktansvärd!
De närmaste dagarna har spenderats med vänner. först i fredags så solades det några timmar på stranden med elli, sen vidare in till stan för tredje fikan i rad den veckan, men nu med Frida & Malin. Kvällen tillbrigades med lite teknikare och carro & emma. Vi spelade spel som höll på i all evighet & sen åkte vi & tjockade på Donken. Mycket gott! Vissa var en aning trötta & kunde inte sluta skratta åt en papegoja som rymt genom fönstret. Blev även lite is/vattenkrig i åskovädret. Trevlig kväll!
På lördagskvällen kollade jag & Carro på sunes sommar & mitt under filmen ser vi en stor svart hund som springer fram & tillbaka i vår trädgård. den flämtade sjukt högt & jag blev svinrädd eftersom vi satt på altanen. Men sen qtade den runt huset & sen såg vi den inte mer. Dock var där även andra djur som spindlar & sniglar som gjorde att vi sedan packade ihop & gick in.
Söndag, åkte till fridaoch träffade alla flickorna. vi handlade och lagade tacos som vi sedan åt. sen dissade vissa lite väl fort så jag & frida zappade mellan 3 olika filmer. även malin kom förbi en sväng & det planerades lite lätt en campingtripp till västkusten, men tyvärr vet jag inte hur det blir med det :( svårt att få ihop det med jobbtiderna. men hoppas!! :)
igår gjorde jag inte ett piss & idag har jag äntligen beställt ett nytt pass. ännu ett steg närmare USA!

Nu ska jag snart ta min röda cykel till Ekhagen & kolla på film & äta onyttigheter :)
Pussspå't


orsaken är vädret

förlåt för dålig uppdatering, men jag lever livets glada dagar i solen.
när regnet kommer eller efter att jag börjat jobba nästa vecka lovar jag massa bilder från grej jag gjort under några veckor nu :) nått att se framemot för eran del!

<33

RSS 2.0