nervös

Börjar bli riktigt nervös nu, mamman i Dallasfamiljen ska ringa om en timme !! Just nu känns det inte som att jag kan någon engelska över huvudtaget!! hjälp...

Dallas?

Mest au pair snack på denna blogg nu för tiden men för att va ärlig händer det inte mycket annat! Så därför tänker jag berätta om den familjen som är intresserad nu. Dom bor förtillfället i Minneapolis men ska nu i november flytta ner till Dallas i Texas för er som inte visste. Dom har två pojkar på 10 och 4 år och dom vill att jag ska komma i januari om det nu skulle bli dom.
För det första, januari känns så långt borta även om det inte är det egentligen. men vill ju komma iväg så fort som möjligt! Vet inte om jag pallar 3 månader till här utan någonting att göra! Blir väl bättre i och för sig med tanke på att jag har nått att längta efter! För det andra, Dallas? Mycket fördomar här men känns som att människorna där är väldigt speciella! weird människosyn på vissa och många är väldigt kontroversiella. Det som är bra då är ju att familjen inte ursprungligen kommer därifrån. De verkar dessutom jättebra, det lilla jag fått veta om dom.
Detta tålls att tänka på, mamman i familjen ska iaf ringa imorgon och känns det bra så kanske det blir Dallas. vem vet?

Aja, så var lägesrapporten i alla fall!
Nu ska jag fortsätta göra ingenting, Pussssssss ♥


....

Blir inget med San Fransisco familjen, sa ju att det var för bra för att vara sant. Är så sjävla trött på det här nu att jag skulle kunna kräkas!

Ge mig en bra familj för helvete!

Addicted

Jag är seriöst helt mailberoende! går knappt en timme innan jag får panik & bara måste gå in kolla om man fått nått mail! även om jag mycket väl vet att de fortfarande sover gott där borta på andra sidan Atlanten. suuuuck. Kan det inte bara hända nått nu?

Jag ska snart kila iväg till bussen för att gå på aerobics med laget, HAHA! jag är nog så sääämst man kan vara, hänger inte med för 5 öre och tycker att det är sååå tråkigt & dessutom inte ens nån träning att tala om. snarare uppvärmning !
Sen senare ikväll blir det iaf bröllopsfotografen med Ellipling & Angelica, har hört att den inte var jättebra visst men får skapa mig en egen uppfattning. Mys blir det vilket fall som helst :)

Nejnej, dags att göra sig iordning så smått.
PusssPå't


You have a match!

shit, mycket har hänt sen jag sist skrev här. Fick en match med en familj från SI i fredags. Den familjen bor en halvtimme utanför Washington och har ett barn som snart ska fylla 7. Sen har jag inte hört nått mer därifrån och troligtvis blir det nog ingenting med det! lite synd för dom verkade faktiskt jättebra :/

Men sen idag när jag öppnade min mail så såg jag att jag fått ett från mail från CC, dom har dock inte kvar dom vanliga You have a match-mailen utan döpt om dom till Cultural Care Host Family Match. Inte alls lika klingande, men iaf. Tro det eller ej men denna familjen bor 10 minuter utanför... SAN FRANSISCO!!! Alltså detta kan bara vara för bra för att vara sant, därför förväntar jag mig inte att de kommer ringa eller maila. Känns bäst så faktiskt ! De har iaf 3 barn, en tjej på 8 år, och två killar 4 och 2 år gamla ! trodde först att den ena killen var 8 månader (jag får inte ta hand om barn under 2 år) så dumpade nästan familjen med en gång men sen visade det sig att ansökan hade något år på nacken och kommer därför över 2 års sträcket !!
men som sagt, vågar inte vara glad & är dessutom lite sur för att jag fått den matchen med CC och inte SI. tycker ju inte riktigt om CC vid det här laget ! Aja, vi får se vad som händer !!


Igårkväll åkte jag ner till Elsa på liljeholmen för en mysig kväll tillsammans med Nick & Angelica & Elsa då såklart! Vi kollade på ugly betty & de desperata hemmafruarna, kan dock inte säga att jag var spec insatt, var nog första avsnitten jag sett av båda programmen ! Sedan bakades det himla goda scones & pratades en hel del ! Himla mys ska ni veta :)
Elsas & henkes lägenhet var iaf mycket fin och man blir ju en aning avundsjuk ändå. Tänk va skönt att ha nått eget! Meeeeeeeeeeeen, förhoppningsvis blir det ju USA snart och vad ska man då med en lägenhet till här i gamla Jönköping?

   

Senare idag ska jag träffa Emmie :) En tjej som hade intervju tillsammans med mig för SI, vi ska fika någonstans & det ska bli mycket trevligt! Sen blir det snabbt hem för jag har internetdejt med bästa Frida :) var längesen nu så ska bli himla skönt att få prata om henne! Saknar ju henne nått fruktansvärt ! och tänk, tänk om jag med skulle komma till San Fransisco! ååh. F Å R  I N T E  H O P P A S  F Ö R  M Y C K E T !

Dags att göra lite nytta!
<333


Tacopaj

200 grader

Pajdeg
2 dl vetemjöl
½ tsk salt
1 tsk bakpulver
25 g smält smör
3/4 dl mjölk

Blanda ihop alla ingredienserna och arbeta ihop till en smidig deg.
Tryck ut degen i en smord form och förgrädda den tills den fått en aning färg.

Fräs i en stekpanna:
200g köttfärs
1/2 tärnad gul lök
3/4 dl vatten
en påse tacokrydda

Blanda samman:
2 dl creme fraiche
1 dl riven ost (gärna mer)
2 msk majonäs
1/2 tärnad tomat

Lägg köttfärsen i formen med den förgräddade degen och häll över "röran".
Grädda i 200 grader ca 20min tills pajen fått färg!


Hoppas de kaliforniska magarna gilla't ;)
<3


Äntligen !!

Fick precis ett mail från SI, och nu är jag äntligen godkänd !!
ååh, hoppas det händer nått bra snaart :)



Kyla

Usch, det har blivit så nedrans kallt nu det senaste, håller ju på att frysa halvt ihjäl !! förövrigt utan det där med kylan så jag är sjukt uttråkad i stort sätt hela tiden! Innan tyckte jag att det va superskönt att vara arbetslös men nu vet jag snart inte vad jag ska ta mig till! Vill bara komma iväg till USA så fort som bara möjligt så jag kan åka typ på måndag! hade ju varit liivet :)

Idag har jag bakat bullar, vanilj blev det denna gången! mycket mumsigare än kanel. Men det är sjukt vilken tid det tar och sen när man väl är klar mår man så illa av bullukten att man inte ens vill kolla åt en bulle!
Aja, imon ska jag hjälpa min mormor att välja knoppar till skåpsdörrar, det är väl allt. kul ! U T T R Å K A D !!!

Saknar min Frida och hoppas att vi ses väldigt snaart, annars dör jag! Så alla vänner, håll tummarna för att jag får en familj inom det närmsta !!

Pusssssssss på er alla fula ♥


Friday night

Hallå :)

Det blir ett snabbt inlägg innan jag ska kila upp mot ekhagen för att träffa alla goa från tiden i Ekhagens IF. Ikväll blir det nämligen lite återträff för gamla F91! Ska bli sjukt skoj att träffa alla igen tillsammans! :)

Igår tränade nuvarande fotbollslaget på sense som vi ska göra nu ända fram till jul, denna torsdagen var det dags för aerobics & fy faaaan vad jag hatade det. Hängde inte med nånstans, utan gick bara runt & försökte göra så att det inte skulle synas så mycket att jag inte fattade nått. hahahha, måste ha varit en rolig syn iaf med 10 fotbollsspelare utan koordnination ;) eller aa, hälften iaf.. Därefter gymade vi några minuter innan alla i laget begav sig bort mot restaurang Enkelt. Där väntade avslutningen för denna säsongen. Vi åt god mat & det delades ut alla möjliga priser. Jag vann priset för årets snyggaste mål! Vi alla fick också en ros & en biobiljett, inte helt fel asså. HV matchen visades även och det var en fröjd för ögat vill jag lova, så det var en riktigt bra kväll!

Nu till Au Pair matchningen, den familjen jag matchats med har tagit bort mig nu. tydligen var det där med att de ville ha en katolsk aupair viktigt. Men det känns faktiskt bra, hade tackat nej iaf. Familjen var desutom rena Sopranos! Pappan var sjukt lik, de härstammade från Italien och en hel massa andra likheter som min pappa så snällt förklarade för mig som inte är så insatt! :) Aja, så ser det ut iaf. Så nu väntar jag bara på nästa matchning. Min SI ansökan ligger i London nu med så snart kan jag få familjer där med! Känns bra! Dock vill jag ju åka typ imon, men aja. Fast det hade ju i och för sig inte funkat, för då hade jag ju inte kunna säga till Carro tillräckligt långt innan så hon skulle kunna förbereda sig. Hon frågade igår ifall jag skulle säga till henne när jag fått en familj, haha sötnos ♥

Neej, nu mååste jag kila
Pussss


Min vinstblomma, bara för att det är okej att vara lite stolt :)


You have a match!

hahaha, Frida detta är tack vare ditt "inte nämna".

Jag har fått en match från en familj en halvtimme utanför Philadelphia! 4 barn mellan åldrarna 8 och 13. Verkar dock inte som om barnen har någon mamma, utan deras farmor bor med dom.
aaah, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Kändes fruktansvärt hopplöst innan, men nu känns det genast bättre, vare sig det blir denna familjen eller inte. Ett stort minus är ju självklart stället där de bor, men även att det verkar som de vill ha en katolsk aupair. Nått som jag inte direkt kan uppfylla ;) haha

Jag är glad nu iaf :)
En hel massa stora blöta pussar


Tisdag

Heeej alla !

riiiktigt händelselös dag idag, men det var rätt längesen nu så det var la okej antar jag :) Går och väntar på att jag ska höra nått från frida, vill ju veta hur det är på Aupair skolan ! Annars har jag endast städat mitt rum idag, var verkligen på tiden för det var riktigt snuskigt! Meen nu är det så fint så !!
Annars händer det inte mycket i mitt arbetslösa liv, fick dock utdraget från polisregistret idag så lite går det ju frammåt iaf, även om det är vääldigt lite.
Imorgon händer det mer dock, ska fika med både Angelica, Nick och med min kusin Becca ! Sen ska det även handlas till på fredag. Då ska gamla ekhagenlaget träffas :) Sen var det ju den där arbetslöshetsfesten hos Thor som jag inte riktigt förstod mig på, så får la se hur det blir med det !


Jag hade gärna varit där nu..



Ha det fint vänner
Pussssssss ♥


Ingen ansökan i London idag heller

Tydligen får vi kasta bajs på scandinaviska institutet nu också !
huur i helsike kan det ta så lång tid att ringa några referenser?


Saknar dig redan Frida ♥

Bästis <3

I natt kvart över 3 gick jag upp för att först hämta angelica och sedan åka till frida för att säga hejdå. Det var bland det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. vet inte hur många gånger jag börjat gråta sen i igår på dagen. Det värsta är väl igentligen att man inte ens fattar att hon har åkt än, och tänk då vad jobbigt det kommer bli när jag väl gör det ! Jag hoppas för allt i världen att vi hinner ses innan det känslan kommer, för jag tycker inte om den alls.

Hur ska jag klara mig utan den bästa av dom alla? inga spontana cykelturer till mcdonalds mitt i natten eller trippar till Gränna, ingen julshopping i nässjö eller några riktiga the gang-kvällar. känns så otroligt sorgligt !
Detta inlägget är till min bästa bula för jag älskar dig så sjukt mycket! Kommer sakna dig så det gör ont troligtvis redan imon. Vi har extremt många minnen ihop bara du & jag. och tänk då hur många fler det är med the gang.

Det är riktigt tur att jag också ska åka över till USA, och även om vi inte vet vart jag hamnar eller när känns det bättre att bara ha några stater emellan sig istället för ett halvt jordklot. För vad faan är Tuttifrutti utan frutti? Just det, HALV !! (nu fick jag allt till det) 
Du är bääääääst !

20 november ♥

Nu ska jag ringa till scandinaviska, bäst för dom att min ansökan ligger i London, annars blir det bajskastning på dom också!! MOHAHAHAHAHAHAHAHA 


RSS 2.0