18 snart 40

jappjapp, onsdag idag och jag har knappt gjort nått nyttigt alls. bara några minuters projektarbete som senare kommer bli timmar i projektrapporten. men vad gör man inte för att få ihop 100 timmar ? haha
dagen har bestått av mku, samhällsprov (som gick åt helvete för att det var sjukt konstigt & massamassa svårt), svenska och religon. segt alltså. när skolan slutade gick jag & elsa ner till staden en sväng, köpte äntligen mina gladiator sandaler på din sko, ska få dem i föelsedagspresent. bara 2 dagar kvar nu innan 19 årsdagen. eller egentligen bara 1 och några timmar. det är galet att man är 19 redan! dessutom så är det då bara 1 år till man fyller 20, och då är man vuxen på riktigt tycker jag. det känns fruktansvärt måste jag säga. Snart är man 40+ och har världens tråkigaste jobb på ett kontor utan fönster med sviniga tonåringar som tjurar och en man som blivit tjock. hmm, neej så ska jag inte ha't !! bäst att ta vara på sista tiden som 18åring!
Hejs ! ♥

Pain

hm, ifall jag sa igår att jag hade ont så är det ingeting mot smärtan idag. kan knappt röra mig överhuvudtaget, men det skiter ju samhällshanna i för ekonomi måste man ju lära sig ändå. suuck, aa dagen har spenderats med inflation, lågkonjuktur och räntor. bara 2 månader kvar...
förövrigt fyller jag 19 på fredag, något som känns väldigt udda. vem vill fylla 19 liksom, det är en meningslös ålder! förutom det så är det även seriepremiär på fredag mot ekhagen & dessutom spelar Mando i lisebergshallen. om dom bara kunde lagt den en vecka senare! hade vart så mycket bättre.
nejni, back to business som man skulle kunna säga.
Pusss

Söndag

hejdär :)

kom precis hem från en träningsmatch mot bankeryd. första gick jättebra men andra var la sådär, dom fick två straffar & sen var den matchen över :P haha. nu har jag iaf sjuuukt ont överallt, men framförallt i fötterna. nya fotbollsskor gav skoskav på ena foten & den andra va hårt tejpad. meen, känns sjuukt gött att vara igång nu iaf. seriepremiär på fredag :)
idag ska jag försöka plugga en del och sen lämna in au pair ansökan innan jag & angie ska fixa med lite projektarbete. bäst att ligga in nu eftersom vi har 60 timmar kvar att slösa på det, lycka till ! haha

igår gjorde jag massa nyttigt hela dagen & sen kom carro hit så cyklade vi ner till stan & fikade och hyrde madagaskar 2. en liten besvikelse var filmen men kvällen va goss !

skönt med studiedag imon även om hela den måste gå åt till plugg.
Pusssss

timbaland & gänget kan dö


skönt att det finns riktig musik utan halvnakna tjejer som springer runt & larvar sig, för det börjar ju bli riktigt tröttsamt.
The beatles - Can't but me love

man slutar aldrig att förvånas

jahajaa, nu vart lovet slut då. sista lovet någonsin. känns det sorgligt eller vad? fast egentligen, det gör nog inte det, för just nu hatar jag skolan mer än allt & de flesta som är i den. Kan inte jag få ta studenten imon?
dagen har varit segare än vanligt med trötthet, hunger och huvudvärk. tacka gudarna för att ha oseriös fotografisk bild sista timmen (timmarna). Jag fick också för en gångs skull lära mig nått nytt, fast denna faktan hade jag nog hellre varit utan. och jaa, man slutar aldrig att förvånas och kanske gör det livet mer intressant, men någon gräns får det väl ändå va? haha förlåt, nu skriver jag sådär så inte alla förstår. sånt som jag själv hatar att läsa men denna gången vart jag tvungen. det ska inte hända igen!

Lovet har annars varit prima ballerina. inte haft alltför mycket att göra men inte heller för lite, alltså helt perfekt :) Nu ska ett one tree hill avsnitt sättas på & sen sängen.
Pussss vänner

Långfredag

vackertvackert väder denna långfredag. bilmässan kanske inte väckte mig men gjorde iaf att jag inte kunde somna om, illa det där. aja. snart kommer angelica hit & då ska vi fota lite till projektarbetet. känns ju faktiskt inte helt fel, är ju trots allt ganska roligt att kolla på folk & bilar dessa dagar! vädret gör ju det inte värre heller dessutom!
när hon senare har åkt hem ska jag fortsätta med ansökningarna, plugg & städa. och ikväll ska jag träffa carro, får se vad vi hittar på för kul :)


Nu ska jag kila !
Pusssss

tillbaka !

jaah, vad ska man säga? har inte varit nån vidare aktivitet här de senaste 2 veckorna. har helt enkelt inte orkat skriva & gör jag inte det nu heller egentligen, men jag känner att jag måste.
Har hänt en hel massa dessa dagar, men jag orkar sannerligen inte skriva om 2 veckor så det får endast bli om påsklovet ! :)
I måndags skulle jag & angie fixa projektarbete så jag hämtade upp henne& sen åkte vi runt i hela stanoch fotade olika byggnader, utsikter & jag vet inte vad. innan hemfärd blev det även en trip till maxi för att köpa lite mat till kvällen, den spenderades hos thor med grillning & teknikare ! superväder & gott folk. dock kände jag angie ivana & nick för lite spänning så vi bestämde oss för att åka till falks grav. läskig väg, läskig skog & läskig grav. Frida lyckades också ringa i precis rätt ögonblick för att skrämma oss halvt från vettet. vi sprang tillbaka till bilen & sen for vi tillbaka till jönköping igen, lämnade av ivana & nick & åkte sen tillbaka till Thor där vissa vart lite väl party ;) Mycket bra kväll iaf !
Tisdagen bestod först av massa pyssel med kollaget till aupair ansökningarna, och när det blev för tråkigt åkte jag & träffade carro jessica och emelie istället. vi åt onyttigt & kollade på hockeyn och adam & eva, barnversionen då ! :)
igår vart jag & carro i göteborg. meningen var att jag skulle försöka hitta studentklänning, men så blev ju självklart inte fallet. men jag hittade iaf en back-up klänning! haha. köpte endast en skjorta från monki & ett hårband från indiska. carro fick rabatt på 125 kr på ett par chinos, värt att komma ihåg ;) väl tillbaka i stada, for vi direkt till emma för lite chittchattade med den flickan, även lite tila tequila !
Bilder från måndagen:
       

Dagen har tillbringats framför ansökningarna & kollaget, men ser nu äntligen slutet på den ! känns otroligt bra måste jag säga ! weeiii, bara 4,5 månad kvar !
javisst, nu blire annat! Pussss

RSS 2.0