Bästis


Krya på dig min bästabästa vän ♥
(& jag hoppas att det dröjer länge innan du ser detta för epilepsi, NEJTACK!)



Även superfräsch bild från Turkiet efter 24 timmar vakenhet, bad i havet & x antal timmar på dansgolvet

sista november



Dagen har varit ganska jättebra trots ändrade planer! Ist för dreamhack (som vi inte tyckte va värt 100kr) åkte jag & angelica först & hälsade på pojksen som spelade poker & sen åkte vi & kollade på Twilight ! & jag kommer säga precis som alla andra : SVINBRA, se den !
Har även jobbat idag, om man kan kalla det så? var så lite att göra att vi mest gick runt & fördrev tiden. Ganska så härligt också, pengar utan nått vidare jobb. likeylikey. :)

Just nu har jag annars mest ångest över massa saker som: matteD, julklappar, jobb, en oläst bok, skolan i allmänhet & antal barntimmar. Får hoppas att jag är tillräckligt trött för att somna ändå & att det försvinner över natten. Mina nätter är förövrigt inte så värst kul, vaknar typ 100 ggr & flyger upp ur sängen som om jag endast drömmer mardrömmar. Dock kommer jag inte ihåg nån. ganska jobbigt faktiskt, även om jag är världsbäst på att somna om! :)

nej, bäst att sova nu så man är redo för den årliga 1a advents lutfisken imorgon, hihi ;)
PussPå't

tröttast

Hey folk's!

Jag är superglad & skittrött, men jag är väldigt ledig imorgon så det är okej! Lyssnar även lite på The cardigans, hittade dom låtarna efter att dom spelats igår i aulan på öppethus! ganska bra faktiskt.

Vaknade idag av ett samtal från david då han sa att dom stog utanför. det tog låång tid innan jag fattade vad han pratade om, sedan kom jag på att jag visst skulle åka med dom till skolan idag. Men såklart glömde jag att sätta på alarmet på mobilen ! ganska så jätte typiskt mig faktiskt. Kom iaf 20 min försent till caden, vilket inte gjorde ett piss eftersom käralilla ullis var 45 min försenad. men det var ganska mysigt faktiskt, med bra musik & släckta lampor. Fick även en hel del gjort. Sedan bussen hem, pluggade lite matte (pissdåligt gick det) & sedan hämtade jag carro & så åkte vi till caffepaus & åt en tacotallrik. Hem igen & sova en stund innan träningen som var hemsk! Yrsel & motvind kan dö. & nu sitter jag här då, väntar på att scrubs ska börja.

Imorgon ska jag sova länge, plugga & shoppa loss med Carro. Senare på kvällen får vi se om det händer nått eller om det blir hemmakväll med massa (!) godis. Tjockisdag, yeeeey !

Scrubs is on !
PussPå't

kväll



Lappen till stackars Elli som somnat.
Det var en fasansfullt skrattfylld kväll !

En sak till

JAG ÄLSKAR VÄDRET !!
snööö är livet

En månad till Julafton

tänkte ta lite om helgen som varit !

I fredags åkte jag först ner till Angie för att stressa henne lite så vi skulle hinna med 30:n, det gick dock inte jättebra eftersom vi missade den. Fast egentligen var vi i tid & busschaffören sket fullständigt i oss trots att jag skrek & viftade med armarna så jag höll på att ramla av cykeln ! Men Angelica gav inte upp så vi försökte cykla ikapp den, vilket inte gick jättebra det heller. Som tur var svarade en snäll Anders i telefonen & erbjöd sig att komma & hämta oss. Upp till ekhagen för lite förfest hos ramsin, mycket kul ! Sedan ner till stan igen för att stå utanför Amor & vänta på resten. När alla kom drog vi oss in & satt på Amor nån timme eller så (?). Där blev det massa prat, vissa samtal mer allvarliga än andra ;) Även en hääärlig polack vid bordet brevid som ville slåss med Angie. Dock drog vi oss därifrån just då, undra varför. Ytterligare en biltur senare hamnade vi på den tråkigate efterfesten med 3 NVare i Vättersnäs. Jag tror nog inte ens att dom ville ha oss där? Så ganska jättefort ville vi åka hem, men med en buss som inte gick förrens om en timme blev det till att gå i snöstormen. Inte helt fel det heller med rätt sällskap. Jag hade ju inte så långt så det kan ju ha berott på det med ;). Väldigt roliga kväll iaf, som snart måste göras om!

Blev inte så många bilder för kameran laddade ur tyvärr.
Men några:








Lördagen spenderades först några timmar hos mormor & träffade jag Carro Jessica & Emelie. Det blev en kväll med massor av skrattanfall om katter på huvet & ordförklaringar. alltid lika kul att träffa dessa flickor. Blev också ganska mycket fläskande, eftersom det var godisdag ;) haha .

Igår gjorde jag absolut ingenting ! vandrade dödstrött mellan One tree hill, Tvn & datorn. Kanske inte jätteroligt, men det behövdes vill jag lova ! fast juste jaa, jobbade lite med laget också, fyllde på senap i burkar.. så det kommer nog dröja ganska lång tid innan jag vill äta det igen! Har fortfarande kvar lukten i näsan, ungefär som när vi dissikerade mink.

Jag orkar inte mer nu, väntar på att boston tea party ska börja & skjuter upp matteD plugget. får se hur det blir med det.
PussPå't

Folk säger:

Jessica ska förklara John McCain:
- Men det är ju han sångaren som Carro brukar lyssna på !!
Jag säger att det är fel person & att hon ska säga ist att det var Barack Obamas motståndare
Jess:
- jaha, han hade visst nått att göra med nån Barack Obamares att göra..

Misslyckade pannkakor

heej nötter ;)

Åt precis världens mest misslyckade pannkakor, blev något fel när jag gjorde smeten så dom gick inte att vända utan brände fast & blev mer någon slags pannklumpar snarare än pannkakor. Inte spec gott direkt så hela grejen var ju ganska jätte misslyckad. Men bonde söker fru gjode det bättre, eller kanske mest bonde söker man eftersom den delen av programmet är roligaste. Låt oss hoppas att Bög-ville aldrig åker ut ! Hans röst & gråtanfall är väldigt underhållande.

Tisdag idag & det betyder först MKU & GIS där vi fick tillbaka gisprovet, sugit att jag tabbat mig på två hela uppgifter så det bara blev ett G. men får ta igen det på det prakiska, eller kanske inte ? Jag & Elsa mätte sedan avstånd mellan olika platser för att se hur lång tid det skulle ta att gå. Hade ju tänkt att gå upp till Karlsborg i sommar men fick då idag reda på att det skulle ta oss ca 20 timmar, MINST. kanske ska tänka över det lite mer?
Efter ett litet hål med lite projektarbete blev det matte med massa nationella plugg. otroligt underbart bra att det bara är ca 3 veckor med matte kvar på gymnasiet, efter 12 år är det äntligen slut! Sedan fors det hemåt i en äcklig buss med människor som luktar illa. Jag älskar att åka buss! Har även lipat lite till några OTH avsnitt, klarar verkligen inte av att se människor gråta utan att börja själv. (: men det är ju faktiskt helt okej..


Back to whatever I was doing
Kisses

folk säger:

frida: Greklands huvudstad?
Malin: VENEDIG !!!
vi alla börjar asgarva & elli säger:
- meen aaaah, Rom !!


Fredag Lördag Söndag

hej vänner !

redan söndags kväll, hur är det möjligt att en helg kan gå så fort? Jag tycker nog att man skulle gå i skolan 2 dagar i veckan & helg resten! hade varit så mycket bättre, då kanske man kunde få sova ut nångång.

I fredags så var det ju restaurangbesök på g med dom bästa, dock blev det inte på harrys utan på jensen. men det var minst lika bra så där blev det massa tjat & annat. sedan tog vi våra 3 bilar(!) hem till elli där vi spelade spel & tjatade ännu mer! heeeelt okej kväll måste jag säga, gossigt att ses alla 5 igen :)
Igår var det först massa jobb & sedan en liten snabb-shopping på maxi för att köpa massa onyttigt, men det är ju okej när man bara gör det en gång i veckan! till det onyttiga blev det ganska många scrubs avsnitt & så nynnade jag på några få låtar, måste säga att jag är riktigt bra på det nu! dock var jag & emelie som också jobbat väldigt trötta så det blev inte allt för sent.


Idag har jag först lånat gåtornas palats på biblioteket & gick sen vidare till angelica för lite projektarbete. Vi fick inte riktigt allt gjort men jag tror inte att någon hade förväntat sig det heller. Men lite fick vi ju gjort, så det blir Dreamhack nästa! HAHAHA, så nu vill vi att så många som möjligt ska dit & nörda sig!
efter allt skratt tog jag mig hemåt & nu sitter jag här med en bortdomnad rumpa efter 3 One Tree Hill avsnitt, väldigt värt det !
Nu blir det först parlamentet & sedan mer OTH. Ska försöka gå & lägga mig hyffsat tidigt också, måste ju vara pigg för utvecklingssamtal & högskoleprat imorgon. suuuuuuuck

PussPå't

Äntligen fredag !!

Sitter & kollar på That 70's show förtillfället, himla kul asså. :)
sjukt skönt med helg nu iaf, det behövdes verkligen. idag hade jag först historia prov dåva, med stefan "tycker ni inte de?" henning, (HAHA) det gick faktiskt helt okej tror jag. vilket var lite förvånande eftersom jag knappt pluggat nått nu när träningen börjat igen & raggarrunda med frida i onsdags. efter provet seeeeg matte lektion & sen samhällskunskap där vi gjorde reklamer. vet inte om folk riktigt förstod våran, men vi hade iaf kul! därefter gick vi hem eftersom lilla mats inte var där på UFen idag! hiimla fint förstår ni!

ikväll ska jag träffa Frida Becca Angelica & Elli. Vi ska ut & äta någonstans, troligtvis blir det nog harrys. vi har ju inte setts alla på länge (om man glömmer onsdagen) så det ska bli jättekul. efter vet vi nog inte riktigt än vad som händer. Men centrum blir det iaf INTE! (: & det blir inte heller allt för sent, ska nämligen jobba imon.

Imorgon efter jobbet blir det tjockisdag också! är sjukt sugen på pepparkakor & lakritschoklad. får någ allt ta en tripp till maxi imon innan träffen med carro & emelie. gottgott



seeeyaa
PUSSSSPÅ'T


Frutti <3

GRATTISGRATTIS BÄSTA DU TILL KÖRKORTET !!
<33333333


skolaskola

Sitter & har gaalet tråkigt i skolan innan 2,5 timmars CAD. dööööda mig!
hela dagen är död sa precis Noickoline (skolkatalogen ;)) & jag håller med till fullo!
så efter skolan vet jag inte vad som händer, blir la mest TV & bok eftersom jag är galet trött idag.

borde göra lite på mitt hus nu, men CAD före CAD är väl inte jättelockande !


Save EAF

tjoflöjt!

dålig uppdatering det senaste, men har inte riktigt orkat!
idag har det varit en riktigt seeeg söndag, med nästan bara bokläsning & lite historia.

I fredags så vandrade jag & nick till staden efter skolan & möte upp frida. tog först ett mysigt fikastopp på vasas & sen kollade vi lite på balklänningar men det fanns endast fula med paljetter & glitterstenar, så neeeeeej tack! kollade sen lite i affärerna innan jag cyklade hem.

Lördagen var ganska fullspäckad, först med några få timmars jobb & sen träffade jag carro. vi åkte till eko & köpte sjukt mycket choklad & sedan till willys (som alltid) för att köpa pepparkaksdeg. efter det tog vi en snabb promenad innan jag rusade hem och gjorde mig iordning litegranna. därefter åkte familjen till kusinerna där det fylldes år. tillslut kom jag hem igen tillsammans med Frutt & Plingan. vi skulle baka pepparkakor, så vi satte på julmusiken och försökte skapa stämning. det gick inge vidare men det va vääldigt kul ändå, och pepparkakorna blev tjocka & goda :)
några härliga kommentarer blev det ju med såklart!

vi hade bokstäverna E A & F:
- Kolla ! om vi hade haft ett R med så hade det blivit Earth !!!
´vem det var som sa det kan vi lämna osagt...

Frida:
- Jag visste inte att de fornnordiska gudarna kom från norden!
sen fick hon 3 frågor på raken om den nordiska mytologin när vi spelade barngeni

       







Dom är iaf bäst!
PussPå't

Förkyld

Min förkylning har nått oanade höjder! Med röda ögon, täppt & röd näsa, köldattacker & lock för öronen. blev så trött på min näsa som varit täppt nu i ca 3 dagar att jag tog till med drastiska åtgärder, nämligen nässpray. men nu gör det ont att andas istället, är det bättre? men nog om mitt i-landsproblem...

Började dagen med att gå upp 45 min tidigare än jag brukar för att kolla på det sista av valvakan, & barack obama vann ju så jag var nöjd. dock vet jag väl inte riktigt varför han är bäst egentligen, men bäst är han!
Sen tog jag bussen till skolan faktiskt, kände inte för att sätta mig på cykeln efter 2 dagar hemma i sjuksängen. I skolan var det iaf först det omtalade GIS provet. haha, gick väl kanske inte strålade direkt, men det G antar jag att det blir. Annars hände inte mycket spec på mku & matten, men sen var det studentmösseprovning ! blev en diamantmössa även om jag tycker att kronan ovanpå var väldigt ful!

Är ledig imon vilket är gaalet skönt även om det får bli städning & matte (hoppas jag).
Back to the book.
PussPå't


Mitt första YouTube inlägg!


Jag vet inte huur många gånger jag har kollat på denna, ändå så skrattar jag precis lika mycket varje gång ! Så sjukt söta !




Förövrigt Cpar sig bloggen & jag är ledig imon
PussPå't

sista dagen på lovet

hej mina vänner (:

jag har vääldigt ont i halsen & jag hatar det mer än nått annat förtillfället. som tur är var jag på apoteket innan idag och köpte Zyx. så det känns lite bättre nu!

Igår så jobbade jag först några timmar innan jag & Angelica åkte till idrottshuset och kollade på pojksen som spelade innebandy, vi var väl kanske inte så väldans insatta i matcherna men det var kul iaf! men de var väldigt duktiga & vann hela skiten, dock var kanske inte det världens grej om man tänker på hur många det var som stannade kvar för att kolla på den sista matchen...
efter lämnade jag av Angie & åkte sen & hämtade päronen hos några vänner.

idag har det inte hänt mycket, sov ändå till halv 1 & sen var ju hela dagen förstörd i princip. så det har varken blivit nån GIS eller matte, hur ska detta gå? Har bara läst & vart allmänt seg, men jag kan ju nästan kalla mig sjuk så det är okej! borde snart göra mig lite iordning med, ska nämligen till Angelica & förhoppningsvis plugga lite GIS (jag tvivlar) & sen ska vi & carro på High school musical 3. dom är så otroligt töntigt barnsliga att det blir jättebraa !



Pusssss <3


RSS 2.0