Jag hatar morgondagen!

jag är nervös nervös nervös inför imorgon, nationella svenska B muntligt och miljöteknikprov är inte livet.
jag längtar till fredag...

Uf-mässan

dagen började alldeles för tidigt för att vara en lördag, men ca kl 8 lämnade iaf jag & Nick jönköping för gislaved. kom fram sådär kl 9 & började direkt sätta upp våran fantasiska monter ;) haha, var la mest att häfta lite & vika upp vårat bord & sätta två "blommor" på det & massamassa skumbananer. tog la 20 min. när mässan började var vi båda sjukt nervösa med det hela gick över förväntan & vi fick massor med beröm. synd att vi inte kunde sälja nått bara. när mässan var slut väntade en sjukligt lång & hemsk prisutdelning bla. inget man kände för när man var trött & hungrig. fast det gick iaf bra för ED som fick många fina priser :) därefter städning & hemfärd till hockeyn.
eftersom man inte ville slösa bort lördagen med åkte jag till emma senare på kvällen där även carro va. vi kollade på robinson, som helt har mist charmen eftersom det inte är den gamla låten. blev även lite milkshake till hitta nemo. aa, eller för dom andra iaf. jag somnade efter en kvart & sov filmen ut. därefter hem till sängen för ännu mer sömn !


Nick i vår coooooola monter ! :)


 






Det va allt..
Pussssssshej

Imorgon

klockan är för mycket för att jag skulle kunna berätta om helgen nu, så det får bli imon ist. då blire massa om gårdagens UF mässa i Gislaved. lite bilder ska väl med komma upp.
Pusss

Mössorna!


onsdagshumor

det är varmt men samtidigt är det kallt
& det luktar fan fis överallt !

haha, sen kom vi på att det var studentmösskartongerna som var syndarna ;)
ett härligt skatt blev det iaf.

Pluggmåndag

tagit en liten paus i det förfärligt tråkiga mku plugget. går ju såå segt fram & så sjukt mycket kvar att göra ! hockeyn lockar ju betydligt mer iaf, riktigt roligt nu när Hv precis tog ledningen :) får hoppas att dom håller så det blir semifinal & sen hela vägen till vinst, haha får ju bara hoppas att man inte sitter fast på en ö denna gången med isf. hade ju vart förargligt. asch, nu är det tyvärr dags attdra sig tillbaka till äckelböckerna. J A G  H A T A R  M K U ! morgondagens studiedag känns ju inte heller spec rolig eftersom hela dagen måste gå till böckerna. can't wait...
PussPå't

Försmak på USA

I fredags avslutades praon & alla barnen grät av sorg, okej kanske inte riktigt men det tog iaf lång tid innan jag kom därifrån av alla kramar & kort som skulle tas ! :) kommer sakna pluttungarna massor, men samtigt är det ganska skönt att slippa vara ute typ 3 timmar varje dag på en skolgård. känns lite som att det kapitlet i livet är avslutat för längesen. på kvällen hade jag iaf en dejt med carro, vi var båda cp trötta så det fick bli bio & sen hem till sängen. män som hatar kvinnor var filmen iaf och den var bra men läskig & obehaglig på vissa ställen.
lördagen tyckte jag själv började för tidigt då jag hade behövt sova till minst 3 för att slippa tröttheten. sedan väntade några timmars religonspluggande & lite hockey som förövrigt var en härlig underhållning ! heja HV !! när jag firat klart vinsten kördes det bort mot fruttan där även angie var & så småningom becca. Vi gjorde oss amerikanska pannkakor med massa gott onyttigt till. sjuukt gott vare och mätt blev man. kollade även lite halvt på melodifestivalen och ett tag var jag rädd att sverige sjunkigt så lågt att vi skulle skicka alcazar eller ugglas till ryssland. fast iof vet jag inte om det blev så mycket bättre nu, och om jag tänker efter så skulle jag inte blivit nöjd vilken låt som en vann eftersom alla var grymt dåliga. aja kvällen fortsatte med mystiska höjningar på tvn (vädret, haha), dans & sång till vinnarlåten och nått härligt sms sådär ! haha, sjukt kul var det iaf & det är sånt som bara händer på tuttifrutti kvällar :)
idag har det bara slappats, pluggats och så en rolig träning. längtar till seriestarten nu !
Nu blire OC för hela slanten innan sängen.
Pussssplutt             ♥


London

såå, tänkte ta allt om London nu innan jag glömmer bort hälften.

Onsdag - åkte från jönköping runt 6 sådär och planet gick kl 10 från skavsta. väl framme i london efter en timmes busstur gick vi direkt till oxford street för lite shopping efter att ha checkat in på hotellet i Bayswater. hann dock bara med primark, men kanske inte så konstigt om jag tänker på först hur fruktansvärt stort det är & sen alla människor med shoppinghysteri. kön till provrummen tog la 40 min eller så. många fina fynd blev det iaf. mitt i allt kaos på primark ringer pappa & säger att det finns biljetter kvar på fulhammatchen som skulle spelas samma kväll. & biljetterna var tydligen inte alls så dyra som dom vi kollat på tidigare. så vi bestämmer oss för att försöka gå på matchen, men detta var tydligen lättare sagt än gjort eftersom ingen verkade veta vilken buss man skulle ta eller ens vart station låg? tillsist hamnade vi iaf på rätt buss men utan att veta vart vi skulle hoppa av så vi frågade några tanter som verkade fatta precis vad vi sa. men senare märkte vi att så inte va fallet, vi fick fråga några andra igen & vi får hoppa på samma buss igen. som tur var hörde en kille som också skulle till fotbollen vad vi sa så han hjälpte oss dit ! Världens snällaste människa som fixade allt åt oss :) iaf, platserna var väl inte de bästa men vi orkade inte flytta på oss & sällskapet runt om kring var ganska roande så det var bra ändå ! enda nackdelen var att det var så fruktansvärt kallt eftersom vi inte hunnit hem & byta kläder. Men det var iaf huuuuur kul som helst, stämmningen var på topp helt klart !! tyvärr släppte dom in ett mål precis i slutminuterna. men det visade sig att arga fulhamfans också kunde vara roande :) haha. efter matchen blev det en seen middag på en malaysisk restaurang innnan tillbaka till vårat fantasiska rum med utsikten för sängen ;)


    

Torsdag - sjuukligt fint väder med massa sol denna dag. började även torsdagen med oxfordstreet där jag bla köpte världens finaste skor som troligen kommer användas till balen (utan tvekan innan också). några andra småköp tror jag det blev med fast kommer inte ihåg nu. vi åt lunch i hyde park & kollade på alla mördarekorrar som stirrade & började springa mot mig så fort jag tog upp kameran. de hade verkligen något emot mig, ungefär som angelicas katter. därefter hotellet innan vi började världens längsta men bästa promenad genom hela london & såg det mesta av det som kännetecknar staden. emelies stegräknare visade mååånga 1000 steg när vi kom hem sen ! vi såg iaf buckingham palace, big ben & allt det där, london eye & resten av westminister, trafalgar & picadilly circus. Var heelt slut när vi kom hem till hotellet.


       
Fredag - Soligt & vårigt även denna dag så vi tog oss först till covent garden för några timmars shopping. när vi blev trötta köpte vi jordgubbar & åt i solen samtidigt som vi kollade på nån gatuartiskt med genifrilla. världens mysigaste & bara den stunden gör att man vill åka tillbaka så fort som möjligt. när våra trötta fötter inte orkade mer satte vi oss på en buss som tog oss till British museum. ganska tråkigt eftersom det vi ville se kostade pengar. & eftersom ingen var så intresserad att man kunde tänka sig att lägga pengarna på det istället för kläder & skor gick vi därifrån ganska snabbt. nästa stopp var london eye som flickorna skulle åka & under tiden klickade jag några foton till fotografiska bilden! så nu får vi hoppas Bo blir glad :) eftersom vi hade bokat upp precis varje liten minut av dagen skulle vi också till Harrods, men det blev mer att gå in & ut för att vi inte orkade stå på fötterna efter allt gående. dessutom är ju faktiskt inte Harrods riktigt i min prisklass iaf. när vi sen skulle tillbaka till marble arch hoppade vi på bussen åt fel håll & åkte lång åt helvete fel innan vi gjorde nått åt det. därför tog det ca 1,5 timmer längre att komma hem än vad det skulle ha gjort. egentligen hade vi bestämmt att vi skulle gå ut på kvällen, men ingen riktigt orkade efter den långa dagen. så vigick & åt på en italiensk restaurang med personal av alla dess slag. & då menar jag personligheten såklart, alla var ju italienare. alla blev iaf kära i carro & vi skrattade tills vi nästan dog. alltså var detta en sjukt rolig kväll & vi fick ljuga & säga att vi skulle med ett tidigt plan hem för att inte bli kvar där. haha


       

Lördag - upp tidigt för att packa allt & checka ut, tyvärr utan att få ett kort på "bubblan" hotellets receptionist. sedan gick vi till marknaden portobello road i notting hill. inte riktigt vad vi letade efter, det var mest handgjorda smycken & såntdära. därför åkte vi därifrån ganska så fort för att istället ta oss till camden lock market som var betydligt roligare ! där vart det trångt mellan alla kläder, smycken och mat. precis så som det ska vara på en marknad. där köptes det en hel del, fast vi alla tyckte det var för lite ändå. men eftersom vi skulle tillbaka till hotellet för att hämta all packning innan vi skulle åka till flygplatsen fick vi inte så mkt tid som vi ville. men självklart blev vi ändå lite försenade och bussen som skulle ta oss till liverpool street station skulle åka genom hela oxford street där det var total trafikstockning. paniken för att vi skulle missa planet gjorde att vi tvingades ta en taxi istället. Carro blev glad iaf som hela tiden velat ta ett kort innefrån en taxi, hon frågade tom en chafför ifall vi bara skulle få sitta i bilen medans han tankade :P hahaha. aja, taxin var iaf snabb så även om vi fick stressa hann vi med planet. efter ett par timmars flygade kom man hem till ett kallt äckligt snöigt Sverige igen & det var bara att sätta sig i bilen & köra hem mot jönköping. kom hem runt halv 3 och var då lagom trött.


    
det var allt, blev ju hyffsat långt även om jag lämnat ut massa kul. bland annat några klockrena kommentarer :) Har massa massa bilder kvar, men dom får nog komma upp en annan dag eller inte alls. dom två sista bilderna är på det mesta av inköpen :)
förlåt
Pusssss

snaaart


Imorgon lovar jag en suuuper uppdatering om Londonresan !


Nu ska jag kolla på ett OC avsnitt innan sängen, ska upp tidigt & gå till skogen imon...
Pussssss

hemma !

vi kom hem till jönköping igår ca halv 3 efter en sjuukt lång dag. känns otroligt sorgligt att vara tillbaka efter 4 helt underbara dagar i ett London med strålande sol. Ta mig tillbaka nu !!
orkar inte skriva mer, får ta ett långt inlägg senare med massa bilder. för nu ska jag testa allt jag köpt :D

Pussss

V.10 (äntligen)

hej alla !
måndag idag igen och resursdag för oss på ED. för min del betydde inte det ledigt alls utan en härlig opposition för svensk&samhällsarbeterna. men det vart inte så farligt som jag trodde, det var över ganska fort och sen var det bara att gå hem :) dagar som denna gillar vi starkt. Annars har jag ganska mycket att göra idag. massa plugg, bland annat skriva klart ett historiaarbete om Napoleon och läsa ett kapitel ur MKU boken. även massa fix till london ska göras, som tvätta, packa & lägga in musik på mobilen & tömma alla minneskorten till kamerorna. men det är ju sånt man gör med glädje sådär 2 dagar innan avresa. bäst att fixa så mycket som möjligt idag eftersom det nog inte blir mycket tid över imon. skola till 5 först & sen möte med fotbollen. borde ju gå och lägga mig tidigt dessutom eftersom det troligtvis inte kommer bli mycket sömn dagarna efter ;)


jag borde verkligen komma igång nu om jag ska hinna med allt jag skrev innan.
Pussvänner

RSS 2.0