Hate goodbyes

Min sista kväll, skriver detta med tårar i ögonen. Att jag ska säga hejdå till människor imorgon som betyder mer än jag någonsin skulle kunnat föreställa mig känns helt omöjligt. Människor som jag bara känt i lite mer än ett år & som nu betyder så obeskrivligt mycket för mig att det finns inte. Hur gör man det? Jag tänker på morgondagen och det känns som världens undergång. Nu får ni inte ta illa upp & tro att jag inte längtar efter att träffa alla där hemma. Jag saknar er alla så otroligt mycket, men det vet jag ju redan hur det är. Jag är van vid det nu. Jag vet att ni finns där. Detta kommer bli nytt och jag vet inte när jag får se dem igen.

Min sista dag har varit stressig för att få allt gjort tills imon. Har fortfarande lite packning men annars är allt i princip klart. Har försökt umgås så mycket som möjligt med familjen & pojkarna. Vi har ätit en avskedsmiddag alla tillsammans och det har varit en bra kväll endå. Pojkarna fick sina avskedspresenter och så har vi kollat på The Bachelor.
Ska upp runt halv 7 imon för att kunna säga hejdå till min värdpappa och äldsta pojken innan jobb & skola. Tårarna rinner bara jag tänker på morgondagen. På många sätt är denna kvällen så lik dagen innan jag åkte iväg till USA & på många andra så totallt olik.

Nästa gång jag skriver sitter jag väl hemma på mitt rum i Jönköping igen. Obeskrivliga känslor. Men jag ser fram emot att träffa er alla. Vi ses på onsdag!


these last days

Detta var ett inlägg som skulle ha publiserats igårkväll men den var nått fel med blogg.se just då såklart. Självklart eftersom det är enda gången jag kunnat skriva i princip..


Jag lever, men min hjärna har nog aldrig gått så på högvarv innan som den gör just nu. Försöker hela tiden ta vara på tiden, men det är så svårt att få den att räcka till. Var ett par dagar nu sen jag kom hem från Los Angeles och New York tillsammans med Emma. Vi har verkligen haft 2 helt underbara veckor & vi hann med så sjukt mycket. Ska väl försöka få upp en uppdatering om det med nångång men det lääär inte bli förrens jag är hemma i gamla svedala igen. Det är sjukt upptagna dagar som det blir nu fram tills på tisdag då det bär hemåt.

Jag har nu flyttat ut från mitt rum och bor numera i äldsta pojkens. Har totallt överbelamrat det med alla mina grejer! Det roliga var att jag först inte visste om jag skulle behöva köpa en till väska eller inte. Men nu när jag ha allt framför mig är det tveksamt om 2 väskor & ett handbagage räcker. Det hjälper ju inte direkt heller att man är värsta sortens minnessamlare som sparar på minsta lilla papperslapp! Men på nått sätt ska det väl gå ner.
Köpte iallafall en väska på target igår när jag var & shoppade med mormorn & när jag kom hem & öppnade den ramlade det ur ytterligare 2 väskor & två skopåsar. Riktigt kap för 35 dollar!

Nu ikväll kom Johanna hit, min värdfamiljs nya aupair. Vi hann prata en liten stund innan hon gick & la sig & tror att vi kommer få några riktigt bra dagar tillsammans nu innan jag åker hem. Ska väl försöka visa henne så mycket som möjligt av livet här i Texas.

Nu blir det sängen för mig också, morgondagen är än så länge lite oklar men några timmars jobb blir det samt middag med en hel drös människor på kvällen.





Min otroligt snygga röra! Ska bli intressant att se hur jag lyckas få ner allt!

NYC nasta

Heej mina vanner!
Sista dan i LA ida och den spenderar vi med att fixa iordnin for resan. Vi har stadat och tvattat och snart ska vi dra pa oss packninen. Tidit imon far vi iva till New York och det ska bli sjuuukt kul!
Kommer darfor vara utan dator nu tills ja kommer tillbaka till Dallas ien pa tisda, ska namlien lamna in emmas dator ocksa ida (varken e (kopierat), bokstaven mellan f & h och fraetecken funkar). Sa nu vet ni det! Hoppas ni kunnat lasa bara! :)

Pusss

RSS 2.0