Big Time Rush

Tänkte bara visa er vad som visas hela kvällarna på TVn i detta huset. Genom inspelning har jag sett 3 avsnitt av denna serien säkert 30 ggr de två senaste veckorna. Skulle tro att det är lite som det där programmet med Jonas Brothers. Lite musik & lite slå-sig humor :) Men gillar't gör dom allt, för när dom inte kollar så sjunger dom sångerna istället.



Crapy kvalité jag vet, men det fick duga

Kommentarer
Postat av: Lollo

Jo det hoppas och tror jag med! Jag tycker nog de har varit väldigt bra faktiskt. Nog för att matchningen verkar ta jättelång tid och jag bara får kontakt med en familj efter att jag pratat med SI, men det känns inte riktigt som det är SIs fel egentligen kanske? Tycker de är trevliga och bra i telefon när man behöver hjälp iaf :) Vad tycker du själv?

Hmm ställena jag mest vill till är nog... Georgia, Ohio eller Texas typ ^^ men det spelar inte så stor roll... Jag är öppen för det mesta och hoppas jag hittar en bra familj bara! Var du sugen på Texas innan du åkte?

2010-02-11 @ 17:37:06
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Sara

haha. Joda den andra sidan pa trojan blev bra.. fast det tog ett tag. hahaha

2010-02-11 @ 21:41:29
URL: http://saraviklund.devote.se
Postat av: Lollo

Ja det kanske är en seg period just nu. Trist! Men vad bra då. CC fick jag aldrig något bra intryck av, man har ju hört så himla mycket... 5 månader innan första matchningen, hjälp, och jag som tyckte jag väntat i en evighet efter 10 veckor... :P Haha ojdå okej! Jo jag skulle mycket gärna bo där, men det känns inte som jättevanligt att höra att au pairer får matchningar där heller. Östkusten är väl vanligast, eller kusterna överhuvudtaget.

2010-02-11 @ 22:59:06
URL: http://lizinamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0