Kamelsafari, Pushkar

Kamelsafarit var hur bra som helst! Vi akte tidigt fran campet pa lordagen, stannade till och bytte ner oss till en annu samre bil i Jaipur och drog sedan vidare till Pushkar. Dock med ett stopp pa mcdonalds forst. Vi har bara varit ifran sverige i lite mer an en vecka men ni anar inte hur otroligt gott det var! Typ forsta gangen man ater fett sen vi kom hit. Men fett ar gott!
Val i Pushkar fick vi vanta nan timme innan vi fick hoppa pa kamelerna eftersom det var sa varmt ute, men tillslut var det dags. Man tanker ju inte riktigt pa hur jakla hoga dom ar innan man sitter pa dem. Otroligt skumpigt var det iallafall och det kandes verkligen nar man hoppade av. Det tog ca 2,5 timme for oss att komma fram till varan lagerplats. Dar at vi god mat och korde lite lekar innan vi drog ut vara sangar och somnade under bar himmel. fantisktiskt mysigt! Nar vi dock vaknade av laskiga hundar som sprang runt sa krop vi in i taltet istallet.
Tanken var att kolla pa soluppgangen pa morgonen, men nar vi vaknade tycker vi det var konstigt vad morkt & tyst det var. Tog oss en halvtimme innan vi fattade att carros mobil hade stalt om sig till sommartid under natten och klockan var en timme mindre an vad vi ville.
Efter frukost hoppade vi upp pa kamelerna igen och gick i ca en timme innan vi var tillbaka i pushkar igen. Da hade man ont i rumpan kan jag saga. Resten av dagen senderades i Brahma Temple, vid den heliga sjon och pa marknaden. Pushkar ar en helig stad sa det var valigt mycket runt omkring templen och sjon. Staden ar Brahmas stad. Det var aven mycket turister dar och det ar forsta gangen vi ser det. Det blev lite shoppat med, tva (forhoppningsvis silver) ringar, en kjol och en vaska av kamelskinn. Och chips! Allt for under 300 kronor, och da var det anda inte billigt.
Sen vantade 6 timmar i en bil utan AC dar jag och carro satt i solen langst bak tatt tillsammans med tva snadra tjejer de forsta 3 timmarna innan vi fick tillbaka varan vanliga bil. Konversationerna var i princip "om jag har mina fotter sahar, sa far du kanske plats med dina dar?" Trangt var det alltsa, och varmt. Sa sjukt varmt. Svetten bara rann! Det kandes riktigt skont nar vi kom tillbaka till varant lalsot camp igen, och det kanns faktiskt som hemma. Harlig kansla!


Hoppas ni far en fin vecka, Puss!

Funkar ej med bilder just nu sa det far bli utan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0