Chup raho!

Namaste!

Idag ska vi spela upp varan pjas, sa jag att vi ska spela upp den pa hindi? Vi har iallafall ovat nu i over en vecka och forhoppningsvis kan det val bli okej idag. Som tur ar ska jag bara spela en student, men det ar anda ganska mycket att saga. Det engelska manuset vi fick var kanske inte det basta sa man ar inte ens helt saker pa vad man sager alla ganger. Det ar typ indiska ordsprak som de direktoversatt, vilket blir konstigt som ni kanske forstar.

Idag ar sista dagen for manga har, & sen under hela helgen aker det hem folk. Pa mandag kommer vi inte ens vara halften kvar.
I morgon sa aker vi till Jaipur over helgen. Det ar vi 3 och 3 andra tjejer som vi lart kanna har. Vi har bokat ett hotell med pool sa vi kan fa iallafall ett uns till solbranna medans vi ar har. Vi har tankt att sendera dagarnas hetaste timmar dar da man inte orkar gora nagonting. Ser mycket fram emot detta. Vi ska ta lokalbussen dit och det ska bli kul att se hur det ar. Vissa bussar har ar sa fullbelastade att folk till och med sitter ihopklamda pa taken (vi ska inte gora det dock, lovar). Ska bli roligt iallafall att kunna planera & gora precis som vi sjalva vill denna helgen dock. Trotts att det har varit jattebra alla ganger vi varit ivag sa ar det skont att fa bestamma sjalva!


Fan, funkar inte med bilder nu heller. Den anda jag far upp ar den har & det gar ju inte ens att lasa vad det star. Men om ni vill veta sa ar det iallafall en valkomst skylt for Pushkar dar det star att det ar en helig stad & att man ska respektera de hindiska traditionerna. Aven att man absolut inte far skrapa ner. Komiskt, eftersom det var precis lika mycket skrap dar som overallt annars och det existerar inte ens soptunnor...


En bild till funkade visst. Jag pa kamelsafarit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0