San Francisco

Här kommer äntligen den uppdatering ni alla har väntat på så länge!

På torsdagen efter jobbet åkte jag direkt till flygplatsen. Trafikstockning på tollwayen skapade dock lite panik hos mig då jag trodde att jag kanske inte skulle hinna fram i tid. Men det löste sig tillsist och jag kom fram till park n fly parkeringen som sedan shuttleade mig till rätt gate. Skitsmidigt! Runt halv 11 var jag framme i San Francisco och fick äntligen träffa Frida igen. Efter ca 2 minuter kändes allting precis som vanligt och som vi inte alls vart ifrån varandra i månader, det är sånt som gör att man vet att man alltid kommer vara vänner! Den torsdagsnatten vart vi uppe länge och pratade och åt scones.

På fredagen gick vi upp hyffsat tidigt och satte oss i bilen för en liten roadtripp ner till Carmel. Så otroligt vackert med den långa sandstranden och turkost vatten! Där la vi oss och solade och åt jordgubbar i några timmar och det var helt underbart verkligen, saknar verkligen att det inte finns några stränder häromkring! Sedan hoppade vi in i bilen igen och körde 17-mile drive. En runda man åker med bilen bland väldigt vacker natur, miljardvillor/palats och US Open golvbanor. Därifrån åkte vi till Gilroy outlet men ingen av oss hade råd att göra av med några pengar så vi åkte därifrån så snart vi tankat upp med outlet bensin. Det blev även ett snabbstopp vid Santana Row i San José innan vi for hem till Menlo Park igen.
Värt att notera Frida: Ballongerna lyfter inte även om man sätter ett snöre i dom!


Frida & Carmel beach





Solandes! Saknar verkligen att inte ha en strand här i närheten.

Årets Bild! Hahaha



17 mile drive


The Lone Cypress - det vackraste stället på hela driven



Lördagen började med San Francisco och Golden Gate bron. Därefter blev det shopping runt union square och lite annan powerturistning innan vi åkte tillbaka för att förbereda inför fridas tidiga 20års fest. Även att vi inte hade så mycket att göra  och stressade som sjutton vart vi inte riktigt klara när alla hennes vänner kom. Men vad gör väl det? det vart en sjukt rolig kväll på alla sätt! Kl 10 kom en limousine och hämtade upp oss och körde in oss till San Fran för utgång. Några roliga timmar senare bråkade vi lite med limousinechaffören och var sedan redo att åka hem med en taxi som först gjorde oss aningen rädda och faktiskt skrämde iväg en kille helt. Vad det blev av honom undrar man ju såklart, vilket fall gjorde han en miss då vi kom hem snabbt & billigt där vi somnade på studs.


Åkte över Golden Gate



Det vart kyliga vindar minsann





Frida & Elmos kusin

Världens kurvigaste gata, vad var namnet igen?




San Fran Downtown


Festen började hos Frida!








I limousinen in till San Francisco!





Söndag & sista dagen, vi lyckades inte riikigt gå upp kl 6 som egentligen var planen men runt 10 tror jag vi vart på väg in till San Francisco iallafall. Denna dagen bestod av mer powerturisting då vi såg husen vid Alamo square, strostade och shoppade lite på Height street och Pier 39! Himla bra dag som såklart tog slut aldeless för fort. Halv 4 gick planet hem till Dallas igen och det var minsann inte lätt att säga hejdå till sin bästa vän och veta att man inte ses på så länge igen. Men förhoppningsvis kommer det gå fort! Och det är ju verkligen nått att längta efter; The Gang i San Francisco kommer bli storslaget!!


The four sisters


Height street


Vi kikande lite på sjölejonen vid Pier 39, fruktansvärd lukt!




Alcatraz blir det i Augusti istället




Denna bild dedikeras till Elsa, Forrest Gump Fan nr 1!


Jaaah, det var väl istortsätt allt, tog ju som sagt ett tag att få ner det.
Heelt underbar resa dock, saknar det som sjutton faktiskt!

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh vad jag saknar dig! Du förstår nog inte hur pass bra du är! <3

2010-05-24 @ 07:43:29
URL: http://fridagrundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0