Weekend

Fredagen var en jättetråkig bara-stanna-hemma-och-kolla-på-film-i-ensamhet kväll. Dock var filmen The Runways bra iallafall som handlar om Joan Jett och Cherie Currie. Alltså bra musik och så vidare..

På lördagen åkte jag hela vägen till Heath för att träffa Lisa som alla andra helger. Eller vi träffades faktiskt inne i Dallas först på Hard Rock Cafe för en helt sjukt god mangodrink och en sallad. På kvällen hängde vi lite i hamnen, ett ovanligt mysigt ställe här i Dallasområdet! Därefter åkte vi några av Lisas vänner för en spelkväll. Sjukt trevlig kväll med roligt folk & roliga spel. Men i slutet var vår engelska inte tillräckligt bra för att kunna tävla mot dessa amerikanare så då drog vi hem istället & snackade tills klockan blev mycket.

Söndagen kom & vi ville göra nått vi inte gjort innan, det är faktiskt inte så lätt i en oturistig stad. Med vi lyckades ganska bra iallafall måcte jag säga. Först åkte vi och gjorde manikyr/pedikyr och sen köpte vi med oss massa gott & tog med oss till en "strand" i närheten. Det var väl helt okej, men vi hade bara korta handukar med oss och eftersom det bara var lite dött gräs & jord att ligga på gav vi ändå upp stranden för poolen istället! Lisas pool är ju ändå helt fantastisk. Så vi hängde där några timmar innan vi avslutade helgen med några sex and the city avsnitt.






We got tagged!


Lisa & den vackra stranden, haha


Misslyckade hoppbilder var det ända vi lyckades med. Lisa är inte den ultimata fotografen ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0